Bohaté novinky: ALICE COOPER, DESTRUCTION, CITRON, GOJIRA, ENTOMBED A.D. a ďalší

ALICE COOPER pracuje naraz na dvoch nových albumoch. DESTRUCTION zverejnili trailer k novinke. GOJIRA dokončili mix. Novinky aj z táborov SPIRITUAL BEGGARS, ENTOMBED A.D., KILLSWITCH ENGAGE, GRINDING JESUS BROTHERS a MARILYN MANSON, ktorý vzdal hold Davidovi Bowiemu.

alice-cooper-014

ALICE COOPER

Legendárny rocker ALICE COOPER sa pre ABC News Radio vyjadril, že začal pracovať na novom sólovom albume a takisto aj na albume kapely HOLLYWOOD VAMPIRES, v ktorej s ním pôsobia známy herec Johnny Depp a Joe Perry z AEROSMITH. „Práve teraz pracujem na dvoch albumoch naraz. A v lete budem na dvoch turné. Na vlastnom a potom sa dostanem na turné s VAMPIRES. Takže žiadny odpočinok nehrozí,“ povedal slávny rocker.

Thrash metaloví veteráni DESTRUCTION zverejnili trailer na ich novú radovku „Under Attack“. Novinka bude obsahovať 10 skladieb, digipacková verzia ešte navyše dva bonusy. V jednej skladbe sa objaví aj hosť, konkrétne Alex Camargo z KRISIUN. Album uzrie svetlo sveta 13. mája prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Legendárna česká kapela CITRON, momentálne v čele s Láďom Křížkom (KREYSON, VITACIT), a spoločne so speváčkou Tanjou vyrazí v máji na turné po Slovensku! Šnúra sa bude volať „Rebelie Rebelů“ a bude na podporu nového EP. Špeciálnymi hosťami CITRON budú slovenské kapely SEXIT a SYMFOBIA. Turné zavíta postupne do Bratislavy, Trenčína, Námestova, Martina, Zvolena a Liptovského Mikuláša.

citron-tour-sr-maj-2016

Plagát k turné CITRON po Slovensku

Progresívni death metalisti GOJIRA dokončili mix ich nového a zatiaľ nepomenovaného albumu. Nasledovník ich zatiaľ poslednej radovky „L’Enfant Sauvage“ sa nahrával v štúdiu Silver Cord, ktoré vlastní vokalista Joe Duplantier. Samotné mixovanie si pod drobnohľad zobral Johann Meyer. Spomínaná novinka by mala vyjsť na jar prostredníctvom Roadrunner Records.

Švédi SPIRITUAL BEGGARS zverejnili lyric video k novej skladbe s názvom „Diamond Under Pressure“, pochádzajúcej z ich chystanej štúdiovky „Sunrise to Sundown“. Dátum vydania je stanovený na 18. marca, distribúciu má na starosti vydavateľstvo InsideOut Music.

Death metalisti ENTOMBED A.D. natočili nový videoklip k songu „The Winner Has Lost“, pochádzajúceho z ich v poradí druhej radovky „Dead Dawn“. Tá sa na pulty predajní dostane 26. februára prostredníctvom Cetntury Media Records.

Metalcorová kapela KILLSWITCH ENGAGE natočila nový obrazový materiál k piesni „Cut Me Loose“. Skladba pochádza z ich nového albumu „Incarnate“, ktorý vyjde 11. marca prostredníctvom Roadrunner Records.

MARILYN MANSON prispel vokálmi do piesne pesničkára Waylona „Shooter“ Jenningsa. Manson prerobil pieseň „Cat People (Putting Out Fire)“ od Davida Bowieho. Spomínaná skladba (vypočuť si ju môžete na TOMTO ODKAZE) sa objaví na Jenningsovom albume „Countach (For Giorgio)“, ktorý vzdáva hold Bowiemu a electronic/disco legende Giorgiovi Moroderovi. Moroder produkoval originálny Bowieho song, ktorý bol použitý do filmu „Cat People“ z roku 1982.

Stropkovskí grinderi GRINDING JESUS BROTHERS idú nato od podlahy a poriadne nekompromisne! Naše uši idú riadne preplieskať s dvomi novými skladbami – „Moral Sukushinbutsu“ a „Európsky omyl“. Nahrávalo sa vo vranovskom štúdiu Tretradrot a nové piesne sa budú nachádzať na debutovom EP „Reign of Evil“, ktoré bude obsahovať 8 ráznych jázd. Chalani momentálne hľadajú vydavateľa. Viac o kapele TU. – Tlačová správa.