VOLBEAT pracujú na novom albume. Dave Lombardo sa pridá ku SUICIDAL TENDENCIES

VOLBEAT dokončili mix nového albumu. Dave Lombardo v SUICIDAL TENDENCIES. VAN CANTO nahrali nový klip. D.R.I. finišujú s prácami na novom EP. RAGNAROK zverejnili novú skladbu.

Volbeat

VOLBEAT

Dánska formácia VOLBEAT dokončila mix nového albumu. V poradí šiestu radovku im mixoval zvukový inžinier a producent Joe Barresi. Spoluproducentom je opäť Rob Caggiano (ex-ANTHRAX), ktorý sa ku kapele pridal vo februári 2013. Názov nového albumu a ani jeho dátum vydania momentálne nie sú známe.

Ostrieľaní thrash/crossover borci SUICIDAL TENDENCIES oznámili, že na ich nadchádzajúcom americkom turné s MEGADETH, CHILDREN OF BODOM a HAVOK obsadí post bicmena Dave Lombardo (ex-SLAYER). Pôjde však len o dočasnú výpomoc na spomínanom americkom turné.

dave-lombardo-suicidal-tendencies

Dave Lombardo a Mike Muir (SUICIDAL TENDENCIES)

Formácii VAN CANTO 11. marca vyjde nový štúdiový album „Voices of Fire“. Táto a capella podporuje novinku aj videoklipom ku piesni „The Bardcall“, ktorá nájdete hneď nižšie.

Crossover veteráni D.R.I. by mali podľa portálu Phoenix New Times pomaly dokončovať práce na novom a zatiaľ nepomenovanom EP, ktoré by malo vyjsť tento rok. Ďalšie informácie zatiaľ nie sú k dispozícii. Ešte dodáme, že D.R.I. vydali regulárnu nahrávku naposledy v roku 1995.

Nórski black metalisti RAGNAROK zverejnili novú skladbu s názvom „Infernal Majesty“ pochádzajúcu z ich novinky „Psychopathology“. Tá vyjde 25. marca prostredníctvom vydavateľstva Agonia Records.