Upútavka na dokument o legendárnej SEPULTURE. Novinky aj od LACUNA COIL, NAPALM DEATH a ďalších

Pozrite si teaser na dokument o SEPULTURE. LACUNA COIL a HATEBREED prezradili detaily o nových albumov. TRIVIUM, NAPALM DEATH a JUNGLE ROOT s novými klipmi. ABORTED a KILLSWITCH ENGAGE zverejnili nové skladby.

sepultura-green

SEPULTURA

Pozrite si teaser na dlho očakávaný dokument o brazílskej legende menom SEPULTURA. Dokument pochádza z dielne InterFace Filmes a režisérom je Otavio Juliano. Juliano strávil s kapelou posledných niekoľko rokov, čoho výsledkom je tento snímok mapujúci históriu, mýty, konflikty, personálne zmeny a obsahujúci rozhovory spolu s raritnými zábermi.

Talianska kapela LACUNA COIL oznámila, že 27. mája im prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records vyjde nový album s názvom „Delirium“. Materiál sa nahrával v BRX Studio v Miláne a obsahovať bude 11 piesní. Úlohy producenta sa zhostil basák a hlavný skladateľ kapely Marco „Maki“ Coti-Zelati, ktorý je aj autorom artworku.

lacuna-coil-delirium

LACUNA COIL – Delirium

Hardcorová formácia HATEBREED prezradila, že ich nová štúdiovka „The Concrete Confessional“ obsahujúca 13 skladieb, vyjde 13. mája prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Entertainment. Album produkoval Chris „Zeuss“ Harris a o mix sa postaral Josh Wilbur. Artwork, ktorý nájdete nižšie, vytvoril Marcelo Vasco.

hatebreed-the-concrete-confessional

HATEBREED – The Concrete Confessional

Američania TRIVIUM natočili nový videoklip ku piesni s názvom „Dead and Gone“ z ich aktuálnej a v poradí siedmej štúdiovej nahrávky „Silence in the Snow“.

Legendárni grinderi NAPALM DEATH sa prezentujú novým obrazovým materiálom ku skladbe „Dear Slum Landlord“ pochádzajúcej z aktuálnej dosky „Apex Predator – Easy Meat“.

Old-school death metalisti JUNGLE ROOT majú takisto nový videoklip a to k songu „Doomsday“ z ich v poradí deviatej štúdiovej radovky „Order Shall Prevail“.

Belgickí deatheri ABORTED vydajú v apríli prostredníctvom Century Media Records nový štúdiový album „Retrogore“, z ktorého zverejnili titulnú pieseň.

Metalcoristi KILLSWITCH ENGAGE pokračujú vo veľkom zverejňovaní nových skladieb z ich ďalšieho albumu „Incarnate“. Konkrétne ide o song nazvaný „Quiet Distress“. Spomínaný album vychádza dnes prostredníctvom Roadrunner Records.