AVENGED SEVENFOLD ZVEREJNILI MENO NOVÉHO BUBENÍKA

Avenged Sevenfold oznámili meno Portnoyovho nástupcu za bicími. Steven Tyler z Aerosmithu má novú oficiálnu stránku. Hatebreed zverejnili zoznam letných festivalov, na ktorých vystúpia. Artillery zverejnili podrobnosti o novinke a aj jej artwork. Born of Osiris vydajú tretí album. The Rotted začali pracovať na novinke. 

Avenged Sevenfold oznámili meno bubeníka, ktorý nahradí v ich zostave Mikea Portnoya. Stal sa ním Arin Ilejay z kresťanskej metalcoreovej kapely Confide. Avenged Sevenfold však neposkytli žiadne oficiálne vyhlásenie, či Ilejay sa stane členom ich zostavy nastálo. Ilejay s určitosťou odohrá s kapelou nasledujúce turné. Členovia kapely sú podľa ich slov ohromený jeho technickými zručnosťami, postojmi a pracovnou morálkou.

Kultový rockový mohykán Steven Tyler (Aerosmith) spustil od včera svoju novú webovú stránku www.steventyler.com.

Americká hardcoreová legenda Hatebreed sa toto leto objaví v Európe iba na 6 festivaloch. Presnejšie Hatebreed vystúpia na Groezrock v Belgicku, Paaspop v Holandsku, na švajčiarskej odnoži festivalu Sonsiphere, na Reload festivale v Nemecku, na With Full Force a na Summer Breeze.

Dánski thrashoví veteráni Artillery dokončili práce na šiestom albume My Blood, ktorý vyjde 25. marca prostredníctvom Metal Mind Productions. Novinka bude obsahovať 14 skladieb, z toho 10 nových, remasterovanú verziu Aint Giving In a tri bonusové skladby. Artwork k novinke si vzal na starosti poliak Graal, ktorý spolupracoval už napríklad s Vital Remains, Sinister, Aeternus alebo Bulldozer. Artwork nájdete pod dnešnými novinkami.

Američania Born of Osiris vydajú svoj tretí album The Discovery 22. marca prostredníctvom Sumerian Records. Album sa nahrával Illinois a mix mal na starosti Jason Suecof (All That Remains, Trivium, Devildriver).

Anglická deathová formácia The Rotted sa nachádza v štúdiu, kde začala nahrávať nasledovníka tri roky starého albumu Get Dead Or Die Trying. Zatiaľ bezmenná novinka by mala vyjsť niekedy koncom roka.