MOTÖRHEAD vydajú živák z jedného z posledných koncertov kapely. Info aj od AMON AMARTH alebo KATATONIA

MOTÖRHEAD vydajú nový živák. Pozrite si ako AMON AMARTH natáčali videoklip. Novinky hlásia aj KATATONIA, DEATH ANGEL, DEATH, GOJIRA, CITRON a 0N0.

motorhead-2015

MOTÖRHEAD

Formácia MOTÖRHEAD odohrala v Mníchove 20. a 21. novembra minulého roka dva koncerty, ktoré boli nafilmované. Záznam z týchto šou vyjde na CD, DVD a Blu-ray. Materiál sa bude volať „Clean Your Clock“. Dátum vydania je stanovený na 27. mája prostredníctvom vydavateľstva UDR Music. Vyzerá to tak, že pôjde o úplne posledný oficiálny koncert zaznamenaný profesionálne v histórii kapely.

motorhead-clean-your-clock

MOTÖRHEAD – Clean Your Clock

Death metaloví vikingovia AMON AMARTH ponúkajú zábery do zákulisia natáčania videoklipu k songu „At Dawn´s First Light“ z ich čerstvej novinky „Jomsviking“. O klip sa postarali ľudia z poľskej filmovej spoločnosti Grupa 13, v metalových kruhoch známa hlavne vďaka tvorbe klipov pre BEHEMOTH.

Melancholici KATATONIA vypustili nové lyric video ku skladbe s názvom „Old Heart Falls“ pochádzajúcej z ich v poradí desiatej radovky „The Fall of Hearts“. Tá vyjde 20. mája prostredníctvom Peaceville Records.

Thrash metalisti DEATH ANGEL zverejnili novú pieseň „The Moth“ z ich novej štúdiovky „The Evil Divide“, ktorá vyjde 27. mája prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Vydavateľstvo Relapse Records vydá 20. mája remastrovanú deluxe verziu albumu „Scream Bloody Gore“ od legendárnych DEATH. Toto vydanie bude k dispozícii v rôznych formátoch ako 2 CD, deluxe 3 CD, LP, deluxe LP boxset a vyjde aj na kazete. Bonusové materiály budú vo forme raritiek v podobe nahrávok zo skúšobne. Striktne limitovaná edícia v počte 1000 kusov bude s figúrkou kostlivca („bobblehead“) z ikonického obalu tejto dosky. Nižšie si môžete vypočuť remastrovanú verziu skladby „Zombie Ritual“.

death-postavicka

Bobblehead

Francúzski prog/death metalisti GOJIRA zverejnili teaser na ich nový a zatiaľ nepomenovaný štúdiový album, ktorý uzrie svetlo sveta toto leto prostredníctvom Roadrunner Records.

Česká formácia CITRON sa momentálne nachádza na domácom turné a v máji sa vydá na niekoľko koncertom aj na Slovensko. Dnes im vychádza nové EP nazvané „Rebelie Vol. 2“ a kapela z neho zverejnila pieseň „Na křídlech andělů“.

Slovenská psychedelic/industrial/doom/death metalová kapela 0N0 vydala 20. marca nový album „Reconstruction and Synthesis“. Album je k dispozícii v digitálnej forme na kapelnom bandcampe. 0N0 majú v pláne dať do obehu aj fyzický nosič. My ešte dodáme, že na novom albume sa nachádza 6 piesní.