Atmosférickí, temní, obrazotvorní: Poliaci OBSCURE SPHINX na konci apríla v Bratislave

Atmosferickí, éterickí, naliehaví, obrazotvorní, temní… na adresu OBSCURE SPHINX by sa dalo použiť mnoho veľkých slov a superlatívov, no len máločo naozaj dokáže zachytiť náladu, ktorá vzniká pri ich živých vystúpeniach.

OBSCURE SPHINX (Pol) – sludge/doom/post-rock
HOLOTROPIC (Sk – Bratislava) – progressive extreme metal
DYSANCHELY (Sk – Trnava) – melodic death/thrash metal
OHEN (Sk – Trnava) – symphonic black metal

Sobota 30.4.2016, Bratislava – Fuga
Štart: 19:00, vstupné: 8 € (predpredaj) / 9 € (na mieste)

Poľská partia OBSCURE SPHINX, na čele s nezameniteľnou speváčkou Zofiou Fraś, momentálne finišuje nahrávanie tretieho albumu a svoj živý rituál v rámci turné „The Light Once Forgotten“ predvedie opäť aj na Slovensku.

obscure-sphinx-banner

Banner k turné OBSCURE SPHINX

Tentokrát je vyvoleným miestom Bratislava, kam páni a dáma zavítajú 30. apríla. Ich šou si bude možné vychutnať v klube Fuga, kde ich budú sprevádzať tri slovenské kapely – progresívne naladení HOLOTROPIC, stálice death/blacku DYSANCHELY a melodicky blackmetalová nádej OHEŇ.

Po troch rokoch od „Void Mother“ sa môžete tešiť na novú nahrávku, ktorú vám OBSCURE SPHINX predstavia 30. apríla vo Fuge. Naposledy ste ich vynikajúci koncert mohli zažiť na festivale Gothoom Open Air 2015. V roku 2012 OBSCURE SPHINX vyhrali ocenenie „New Blood Award“ nováčik roka na festivale Summer Breeze.. Ich koncerty sú nasýtené atmosférou, ktorá vniká do divákovho vnútra a nenechá ho dýchať. Wielebna so svojím vokálnym rozsahom a performance ohromí každého fanúšika extrémneho metalu.

FB Event

obscure-sphinx-ba-plagat

Plagát ku koncertu

Tlačová správa