LEGENDY JUDAS PRIEST A AEROSMITH PRACUJÚ NA NOVÝCH ALBUMOCH

Judas Priest začali pracovať na nových skladbách. Aerosmith sú v štúdiu, kde nahrávajú nový album. Nightmare vydajú živý materiál. Nóri Troll majú nového basáka. Američania Demiricious vydajú v marci nové demo. Ako bonus sme pre vás na záver pripravili zaujímavé video, práve z dielne Demiricious.
Napriek rôznym vyhláseniam legendárnych Judas Priest sa ukázalo, že kapela pracuje na zbrusu novom albume. Potvrdila to oficiálna stránka kapely a aj ich oficiálna stránka na Facebooku. Na úmysle odohrať posledné svetové turné to však podľa slov kapely nič nemení.

Podľa serveru Billboard.com Aerosmith pracujú na novom albume. V kalifornskom štúdiu Monrovia sa nachádzajú Steven Tyler, Brad Whitford, Tom Hamilton a Joey Kramer. Jediný, kto sa zatiaľ nepodieľa na nahrávaní albumu je gitarista Joe Perry. Dôvod jeho neúčasti nie je známy. Aerosmith nahrávajú vôbec prvý album od roku 2004, kedy im vyšiel album Honkin on Bobo. Novinka dostala názov Just Push Play a mala by vyjsť ešte v tomto roku.

Francúzska kapela Nightmare vydá 25. februára živé DVD/CD s názvom One Night of Insurrection, ktorý vyjde pod hlavičkou AFM Records. Koncertný záznam sa točil počas ich koncertu v rodnom meste Grenoble.

Podľa oficiálnej Facebook stránky nórskej blackovej formácie Troll, kapela privítala vo svojich radoch nového člena. Stal sa ním basgitarista Jens B. Johnassen (Whip, Natterfrost). „Jens je chodiacou encyklopédiou, keď príde debata na všetky metalové žánre. Mimo Nórska možno nie je až takým známym, ale on je už roky inšpiráciou a pre mnoho domácich kapiel a v Nórsku je známa postava. Jeho know-how obohatí nielen kapelu Troll, ale aj metalových fanúšikov po celom svete,“ vyjadril sa bubeník kapely Ygg.

Americkí death/thrasheri Demiricious, ktorý v roku 2006 oslnili metalovú verejnosť debutom One (Hellbound) pracujú na novom deme, ktoré by malo vyjsť 10. marca. Pod novinkami nájdete od nich zaujímavé video, v ktorom sa členovia kapely prezentujú ako riadne uletení ľudia.