Metalová moderna pod Urpínom: Svoje kvality prídu ukázať 3 rakúske kapely

Už o pár dní prídu pod Urpín tri zaujímavé rakúske kapelky. Metalcore v jeho najlepšej forme sa vám predstaví v klube 77.

ALL YOUR SORROWS (Aut) – metalcore/deathcore
BEFORE US ALL (Aut) – metal
AWAKENING (Aut) – metalcore/djent/prog metal
TYSHE (Sk – Martin) – post hardcore

Sobota 16.4.2016, Banská Bystrici – Klub 77
Štart: 20:00, vstupné: 5 €

ALL YOUR SORROWS
Rakúska skupina z Eisendstadtu je aktívna už od roku 2011. ALL YOUR SORROWS nie je jedna z tých úplne obyčajných klasicky metalových kapiel. Ich vzory pochádzajú z mnohých iných oblastí, a tak niet divu že i oni tvoria hudbu ktorá spája viacero štýlov – preto sa len neradi dávajú zaškatuľkovať do jedného zo subžánrov. Ich najväčšou prioritou a silou sú živé vystúpenia. Ovládnutie pódia spolu s divokou muzikou garantujú chytľavú šou plnú energie.

BEFORE US ALL
Štyria Rakúšania z BEFORE US ALL sú na svojom putovaní krajinou ako poslovia kvalitnej hudby už od roku 2012. Začiatok krátkej histórie skupiny tkvie vo vydaní EP „Facing the Shades“. BEFORE US ALL vydali svôj debutový album „Revelations“ v roku 2013, dávajúc ním najavo, že na rakúskej metalovej scéne sa cítia viac než skvelo, a výborne do nej i zapadli. Tí, ktorí si chcú vypočuť technicky prepracovanejší album novej skupiny so solídnou produkciou, by mali siahnuť po ich novej doske, „Stormbringer.at“. Motto skupiny je jasné: „Na pódium musíme priniesť tonu energie, ktorú dáme publiku a oni nám ju vrátia.“ Skupina kombinuje thrash a groove metal s prvkami core štýlov. Ich videoklipy, vystúpenia v TV a všetky koncerty, ktoré odohrali vďaka ich nahrávkam ukázali, že mladá metalová scéna je aj v Rakúsku živá a kričí stále viac a viac. BEFORE US ALL momentálne pracujú na novom albume, ktorý vyjde na jeseň tohto roku.

AWAKENING
Začali v roku 2014 ako výsledok spojenia dvoch rozpadnutých skupín. Obe strany mali dostatok materiálu na to, aby začali okamžite písať nový album a nové pesničky sa ukázali ako ešte silnejšie než pôvodné. Vplyv na to mali noví členovia. Špecifická kvalita tejto rakúskej päťhlavej svorky leží v kombinácií melodiccore, djentu a prog metalu, z ktorých si niečo svoje priniesol každý z členov. Taktiež sa táto banda snaží do „serióznej“ metalovej muziky priniesť riadnu dávku svojského humoru. Samotná prítomnosť Raffaela Danningera na pódiu trhá ženám vaječníky a jeho hlas odsúva i tých najväčších samcov do temného kúta.

TYSHE
Emotional post hardcore z Martina. Debutový album „No Dreams“, ktorý obsahuje 7 pesničiek pojednávajúcich o živote členov, bežných životných situáciach, spolužití a láske.

FB Event

april-akcia-bb-klub-77

Plagát ku koncertu

Tlačová správa