SIX FEET UNDER chystajú už štvrtý album coverov, SAXON bez dlhoročného manažéra

SIX FEET UNDER vydajú ďalší album coverov. SAXON opustil dlhoročný manažér. GOJIRA oznámila názov nového albumu. ROB ZOMBIE s novým klipom. Pozrite si ako DEFTONES natáčali najnovší videoklip.

chrisbarnessixfeetunder2015promo_638

Chris Barnes zo SIX FEET UNDER. Zdroj: www.blabbermouth.net

Death metalisti SIX FEET UNDER vydajú 27. mája prostredníctvom Metal Blade Records ďalší, v poradí štvrtý album do svojej série „Graveyard Classics“ s podtitulom „The Number of the Priest“. Ako už naznačuje názov, pôjde o prerábky skladieb od IRON MAIDEN a JUDAS PRIEST. Nižšie si môžete vypočuť ukážku v podobe skladby „Invader“ od JUDAS PRIEST.

Po 16-ročnej spolupráci sa britskí heavy metalisti SAXON a ich manažér Thomas Jensen rozhodli po vzájomnej a priateľskej dohode ukončiť svoje partnerstvo a preskúmať nové pracovné výzvy.

Prog/death metalová formácia GOJIRA oznámila, že ich nový, v poradí šiesty štúdiový album ponesie názov „Magma“ a vyjde 17. júna prostredníctvom vydavateľstva Roadrunner Records.

ROB ZOMBIE má nový videoklip ku skladbe s názvom „In the Age of the Consecrated Vampire We All Get High“ z jeho chystanej štúdiovej novinky „The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser“, ktorá vyjde 29. apríla u Universal Music Enterprises.

DEFTONES majú vonku videoklip ku piesni „Prayers/Triangles“ a v nižšie priloženom videu si môžete pozrieť ako vznikal.