RAGE v júni s novým albumom. DEATH zverejnili ukážku z remastrovaného debutu

RAGE ponúkajú nový trailer. Vypočujte si ukážku z remastrovaného debutu DEATH. SIX FEET UNDER zverejnili ukážku z pripravovaného albumu albumu coverov. Info aj od CANDLEMASS, GOJIRA a FISHFACE.

rageband2016_638

RAGE

Metalové trio RAGE na čele s Peavym Wagnerom vydá 10. júna prostredníctvom Nuclear Blast Records novú radovku „The Devil Strikes Again“. Nižšie si môžete pozrieť druhý štúdiový trailer. Album sa nahrával v období september/október 2015 v nemeckom Megafon Studios a v belgickom Soundchaser Studios. Úlohy producentov sa zhostili Marcos Rodriguez a Peavy Wagner. O mix a mastering sa postaral Dan Swanö.

Na našich stránkach sme vás už informovali, že vydavateľstvo Relapse Records vydá 20. mája remastrovanú verziu debutovej nahrávky „Scream Bloody Gore“ od legendárnych DEATH. Na TOMTO ODKAZE si môžete vypočuť ako sa vydaril výsledný zvuk a to vo forme skladby „Baptized in Blood“.

Death metalisti SIX FEET UNDER zverejnili cover skladby „Never Satisfied“ od JUDAS PRIEST (vypočuť si ju môžete TU). Skladba pochádza z ich štvrtého záseku do kolekcie „Graveyard Classics“ s podtitulom „The Number of the Priest“. Album bude obsahovať prerobené piesne od JUDAS PRIEST a IRON MAIDEN.

CANDLEMASS vydajú na oslavu svojho tridsaťročného fungovania na scéne štvorskladbové EP s názvom „Death Thy Lover“, z ktorého zverejnili titulnú skladbu. Spomínané EP uzrie svetlo sveta 3. júna prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records.

Prog/death metalová formácia GOJIRA nahrala videoklip ku novej piesni „Stranded“ pochádzajúcu z ich novej štúdiovky „Magma“, ktorá vyjde 17. júna prostredníctvom Roadrunner Records.

Trenčania FISHFACE nahrali nový album „Evil in Gold“, ktorý pokrstia v miestnom klube Lúč už 14. mája. Z čerstvej albumovej novinky zverejnili nový singel „Empire“.