ČO NOVÉ U FEAR FACTORY? EVERGREY ZVEREJNILI NOVÝ ARTWORK

Burton C. Bell z Fear Factory prezradil, že kapela vydá nový album v roku 2012. Evergrey zverejnili artwork k novému albumu. Anaal Nathrakh znovu vydajú svoje prvé dve demá z roku 1999. Debauchery vydajú v marci nový album.

Počas festivalu 70 000 Tons of Metal poskytol pre SkullNBones rozhovor spevák Fear Factory Burton C. Bell, v ktorom prezradil, že si kapela chce chvíľu oddýchnuť a potom plánuje písať nové skladby. Nástupca Mechanize, by mal byť koncepčným príbehom a kapela ho plánuje vydať niekedy v roku 2012.

Evergrey naplánovali na 28. februára vydanie nového albumu Glourious Collision. Novinka vyjde prostredníctvom Steamhammer/SPV a bude na nej 13 skladieb a jeden bonus. Artowrk k novinke nájdete pod dnešnými novinkami.

Briti Anaal Nathrakh znovu vydajú demo z roku 1999 Total Fucking Necro prostredníctvom vydavateľstva Feto Records. Digipacková verzia tohto albumu vyjde 21. marca. Album bude kompiláciou skladieb nielen z dema Total Fucking Necro, ale aj z úplne prvého dema Anaal Nathrakh. V súčasnosti kapela pripravuje nový album.

Nemeckí deatheri Debauchery pripravujú nový album, ktorý vyjde 25. marca prostredníctvom AFM Records. Novinka dostala názov Germany Death Metal a bude na nej 11 skladieb a jeden bonus.