Izraelčania ORPHANED LAND oslavujú 25. výročie: Jedinečnú šou predvedú koncom roka aj na Slovensku

Do Bratislavy sa vracajú po 3 rokoch priekopníci orientálneho metalu OPRHANED LAND. Izraelský fenomén vyráža v novembri na európske turné pri príležitosti 25. výročia založenia kapely.

25th Anniversary and Very best of tour 2016

ORPHANED LAND (Isr)
VOODOO KUNGFU (Chn)
IMPERIAL AGE (Rus)

Sobota 12.11.2016, Bratislava – Randal Club

orphaned-land

ORPHANED LAND

ORPHANED LAND si pre fanúšikov pripravia šou s jedinečným setlistom, ktorý bude zahŕňať to najlepšie čo doposiaľ vydali. Bratislava opäť zažije hudobný multikultúrny večer, plný skvelej orientálnej, arabskej a blízkovýchodnej hudby v kombinácii s výbornou metalovou.

Nepôjde len o úžasný hudobný zážitok, ale aj o duchovný rozmer, nakoľko táto legenda, zvlášť jej líder, charizmatický Kobi Farhi, šíria na ich koncertoch posolstvo mieru vo svete, snažia sa spájať ľudí bez rozdielu rasy a stierajú hranice medzi náboženstvami. Ich koncerty sú vždy nezabudnuteľným kultúrnym a duchovným zážitkom a nadchnú aj toho najnáročnejšieho milovníka muziky a hudobných vychytávok.

Špeciálnym hosťom ich európskeho turné bude pre našinca veľmi atraktívna kapela, a to najznámejšia čínska metalová formácia VOODOO KUNGFU, ktorá do svojej tvorby výrazne vnáša prvky tradičnej čínskej hudby a ich živé šou sú taktiež obrovským a nezabudnuteľným zážitkom. Po tom ako museli utiecť z Číny, sa vysťahovali do Los Angeles. Teraz v apríli vydávajú nový album, ktorý je produkovaný Ben Grossem (Marilyn Manson).

Slovenskému publiku sa predstaví aj ruská symfonic metalová kapela IMPERIAL AGE, ktorá sa v poslednom čase zviditeľnila vďaka švédskej legende THERION.

Predpredaj lístkov sa začína v stredu 27. apríla a bude cez siete Predpredaj.sk a kúpiť si ho môžete aj vo všetkých pobočkách Slovak Telekomu.

orphaned-land-plagat-2016

Plagát ku koncertu ORPHANED LAND v Bratislave

Tlačová správa