Záplava nových klipov: MEGADETH, HATEBREED, UNEARTH, FALLUJAH, PSEUDOSAPIENS a ďalší

MEGADETH, HATEBREED, UNEARTH, FALLUJAH a PSEUDOSAPIENS s novými videoklipmi. NERVOSA vydajú nový album. CIRCLE II CIRCLE s novým lyric videom.

megadeth2015officialpromo_638

MEGADETH

Legendy MEGADETH sa prezentujú s novým 360° live videoklipom ku skladbe „Poisonous Shadows“. Skladba pochádza z najnovšieho albumu „Dystopia“. Vychutnajte si ho hneď pod touto krátkou správičkou.

Nový obrazový materiál má aj hardcorová smečka HATEBREED a to konkrétne ku skladbe nazvanej „Looking Down the Barrel of Today“ z ich nového albumu „The Concrete Confessional“. Ten uzrie svetlo sveta 13. mája prostredníctvom Nuclear Blast Entertainment.

Nový klip majú aj metalcoristi UNEARTH a to k songu „Never Cease“ z ich stále aktuálnej radovky „Watchers of Rule“ vydanej v roku 2014.

Kalifornská formácia FALLUJAH natočila nový videoklip ku piesni s názvom „Abandon“ z ich chystanej novinky „Dreamless“, ktorá vyjde 29. apríla prostredníctvom Nuclear Blast Entertaiment.

Brazílske divožienky NERVOSA vydajú 3. júna prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records v poradí druhý štúdiový album s názvom „Agony“. Nižšie nájdete aj ochutnávku v podobe lyric videa ku skladbe „Intolerance Means War“.

nervosa-agony

NERVOSA – Agony

Zoskupenie CIRCLE II CIRCLE má nové lyric video k songu „Somewhere“ pochádzajúceho z ich aktuálnej štúdiovky „Reign of Darkness“.

Slováci PSEUDOSAPIENS natočili videoklip ku piesni „Nevídaný hosť“, ktorá sa nachádza na ich debutovom albume „Godfail“. Obrazový materiál sa nahrával v opustenom závode v Revúcej a na starom cintoríne v Jelšave. O scenár klipu sa postaral líder skupiny Falusoid. Kameru mal na starosti Dušan Petro, strih Mišo „Klobúk“ Ivan. Zaujímavosťou je, že klip sa natáčal už pred rokom a pol, ale video sa strihalo len prednedávnom. Výsledok nájdete nižšie.