Axl Rose a AC/DC? Internet zaplavili videá z koncertu v Portugalsku. Info aj od MOTÖRHEAD a DREAM THEATER

Video z prvého vystúpenia AC/DC s Axlom Roseom. Nie až také zlé, čo myslíte? Dostupná je ďalšia ukážka z nového dvd MOTÖRHEAD. DREAM THEATER s novým klipom. Novinky hlásia aj LACUNA COIL, GRAVE DIGGER a DEVILDRIVER.

axl-ac-dc-2

Axl Rose na pódiu v Portugalsku spolu s AC/DC. Zdroj: print screen YouTube

Pozrite si ukážku zahranej skladby „Shoot to Thrill“ z prvého vystúpenia AC/DC s Axlom Roseom za mikrofónom. Zábery sú z koncertu v Portugalsku, ktorý odohrala skupina 7. mája. Mnoho fanúšikov na svete ostalo správou o nahradení Briana Johnsona práve Axlom Roseom dosť sklamaných. Nás nevynímajúc. Nie je to však najhoršie, čo myslíte?

Vydavateľstvo UDR Music vydá 10. júna (najprv bolo avizované vydanie na koniec mája) nové DVD „Clean Your Clock“ od legendárnych MOTÖRHEAD. Nižšie si môžete pozrieť už v poradí druhú ukážku, tentokrát v podobe skladby „When the Sky Comes Looking for You“. Materiál na spomínané DVD sa nahrával v Mníchove 20. a 21. novembra 2015 a ide o jeden z posledných Lemmyho koncertov vôbec.

Americké hviezdy DREAM THEATER majú nový videoklip ku piesni „Our New World“, pochádzajúcej z ich aktuálnej nahrávky „The Astonishing“.

Talianska formácia LACUNA COIL zverejnila novú skladbu s názvom „Ghost in the Mist“. Tá pochádza z ich novej štúdiovky „Delirium“, ktorá vyjde 27. mája prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records.

Veteráni GRAVE DIGGER sa v júni odoberú do štúdia, aby nahrali nový a zatiaľ nepomenovaný štúdiový album, ktorý vyjde začiatkom budúceho roka.

Groove metalisti DEVILDRIVER vypustili nový song „My Night Sky“. Skladbu nájdete na ich novom albume „Trust No One“. Ten oficiálne vychádza o pár dní (13. mája) prostredníctvom Napalm Records.