HATEBREED predstavili ďalšiu pieseň z novinky. Správy aj od CENTINEX, UGLY KID JOE a ACID FORCE

HATEBREED a CENTINEX zverejnili nové skladby. UGLY KID JOE majú nový klip. Slováci ACID FORCE zohnali vydavateľstvo.

Hatebreed-promo1

HATEBREED

Americkí hardcoristi HATEBREED zverejnili lyric video k novej skladbe „Seven Enemies“ pochádzajúcej z ich novej radovky „The Concrete Confessional“, ktorá vyjde 13. mája prostredníctvom Nuclear Blast Entertainment. Pieseň nájdete hneď pod správičkou.

Death metalisti CENTINEX zverejnili nový song s názvom „Exist to Feed“. Spomínanú skladbu nájdete na ich novom albume „Doomsday Rituals“. Ten oficiálne vychádza 8. júla prostredníctvom Agonia Records.

Američania UGLY KID JOE majú nový videoklip, v ktorom figuruje aj Phil Campbell (MOTÖRHEAD). Ten je ku piesni „Under the Bottom“ z ich nového albumu „Uglier Than They Used Ta Be“.

Mladí banskobystrickí thrasheri ACID FORCE vydali debutové EP síce už dávnejšie, ale prednedávnom saim podarilo zohnať vydavateľstvo. Chalani sa dohodli s labelom Support Underground a tak sa ich 5-skladbový materiál dočkal opätovného vydania 26. apríla, presne na deň výročia výbuchu jadrovej elektrárne v Černobyle. Dôvodom tejto symboliky je tá, že ústredná téma nahrávky hovorí práve o tejto udalosti.