V júni by sme sa mali dozvedieť názov očakávaného albumu od METALLICY. Info aj od DORO a DEATH ANGEL

Dôležitým mesiacom pre fanúšikov METALLICY bude jún. Dostupná ďalšia ukážka z nového DVD od DORO. DECAPITATED, NERVOSA, DEATH ANGEL a CARNIFEX s novými klipmi. REVOCATION vydajú nový album.

metallica-vimeo

METALLICA

Bubeník Lars Ulrich prezradil pre magazín Metal Forces detaily ohľadom nového albumu METALLICY. „Prichádzame ku koncu kreatívneho procesu a začíname sa pozerať dopredu, na proces toho, ako budeme zdieľať túto nahrávku s univerzom. Jún je mesiac kedy si sadneme a vymyslíme, čo s tým budeme robiť, ako album nazveme a čo na nahrávke bude.“ Ešte dodáme, že album sa nahráva v sídle kapely v San Rafael v Kalifornii s producentom Gregom Fidelmanom.

Metalová kráľovná Doro Pesch oslávila 30-ročné pôsobenie na scéne koncertmi v roku 2013 a 2014, kde ju sprevádzali rôzni hostia. DVD nazvané „Strong and Proud – 30 Years of Rock and Metal“, vyjde už 24. júna prostredníctvom Nuclear Blast Records. Doro ponúka ďalšiu ochutnávku, tentokrát v podobe piesne „Bad Blood“.

Thrash metalová úderka DEATH ANGEL natočila nový obrazový materiál ku piesni s názvom „Lost“. Song pochádza z ich čerstvej novinky „The Evil Divide“.

Poľskí deatheri DECAPITATED zverejnili nový live videoklip ku piesni „Blood Mantra“ z ich rovnomennej a stále aktuálnej dosky, ktorá vyšla v roku 2014 prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Thrash metalová formácia NERVOSA sa prezentuje novým videoklipom ku skladbe „Hostages“ pochádzajúcej z ich chystanej novinky „Agony“. Tá vyjde 4. júna prostredníctvom Napalm Records.

Bohatú nádielku nových klipov uzavierajú deathcoristi CARNIFEX s ich snímkom k songu „Drown Me in Blood“ z nového albumu „Slow Death“, ktorý vyjde 5. augusta prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Death metalisti REVOCATION vydajú 22. júla prostredníctvom Metal Blade Records nový štúdiový album nazvaný „Great Is Our Sin“. Nižšie nájdete aj ochutnávku v podobe skladby „Communion“.