Kai Hansen z GAMMA RAY pripravuje prvý sólový album. POWERWOLF budú mať v júli nové DVD

Kai Hansen (GAMMA RAY, UNISONIC, ex-HELLOWEEN) chystá prvý sólový album. POWERWOLF vydajú nové DVD. BULLET FOR MY VALENTINE s novým klipom. AVULSED zverejnili obal chystaného dvojalbumu. DEPRESY zmenili bubeníka.

 

kai-hansen-solo-band

Kai Hansen a jeho družina

Malý-veľký muž, zakladateľ nemeckého power metalu Kai Hansen (GAMMA RAY, UNISONIC, ex-HELLOWEEN) vydá v auguste svoj vôbec prvý sólový album nazvaný jednoducho „XXX“. Táto sólovka sa dostane na pulty predajní prostredníctvom vydavateľstva earMusic a s podporu nadácie Wacken Foundation. Nahrávka je odkazom na viac ako 30-ročné Hansenove pôsobenie vo svete rocku a metalu a preto dostane aj podtitul „Decades in Metal“. Pri tejto príležitosti chystá Kai Hansen aj špeciálne vystúpenie v lete na legendárnom Wackene. Pod hlavičkou Kai & friends budú mať exkluzívne vystúpenie, kde fanúšikom na tomto gigantickom festivale predstavia piesne zo sólovky ako prvým a vlastne aj jediným.

Nemecká formácia POWERWOLF vydá 29. júla prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records nové DVD/Blu-ray s názvom „The Metal Mass Live“. Spomínaný disk bude obsahovať tri vystúpenia, konkrétne z festivalov Masters of Rock, Summer Breeze a koncert z nemeckého Oberhausenu. Nižšie nájdete aj teaser.

Kapela BULLET FOR MY VALENTINE má nový live videoklip ku skladbe s názvom „Raising Hell“. Skladba pochádza z deluxe verzie ich stále aktuálnej nahrávky „Venom“. Ešte dodáme, že BULLET FOR MY VALENTINE vystúpia 17.augusta v Bratislave spolu s UNEARTH a  SLAYER.

Španielski deatheri AVULSED nahrajú na oslavu ich 25. ročného pôsobenia na scéne dvojalbum „Deathgeneration“, ktorý bude obsahovať 18 najlepších skladieb z ich albumov, EP-čiek a demáčov. Na tejto nahrávke bude figurovať 16 zaujímavých hostí, veď posúďte sami: Peter Wiwczarek (VADER), Barney (NAPALM DEATH), Tomas Lindberg (AT THE GATES), Sven de Caluwé (ABORTED), Antti Boman (DEMILICH), Chris Reifert (AUTOPSY), Per Böder (GOD MACABRE), Anton Reisenegger (PENTAGRAM CHILE), Kam Lee (ex-MASSACRE), Rogga Johansson (PAGANIZER), Mike Van Mastrigt (ex-SINISTER), Ville Koskela (PURTENANCE), Will Rahmer (MORTICIAN), Ludo (SUPURATION), Johan Jansson (INTERMENT) a Paul Zavaleta (DETERIOROT). „Deathgeneration“ vyjde na jeseň tohto roka.

Legendárna slovenská kapela DEPRESY zmenila bubeníka. Elevo sa naplno venuje skupine TRISTANA a tak prišiel čas na zmenu. V radoch trenčianskej kapely bude ďalej pôsobiť uznávaný bicmen Hoyas (ATTACK OF RAGE). „Po viac ako dvadsiatich rokoch spoločného muzicírovania sa naše chodníčky rozišli. Zažili sme toho neúrekom a boli to naozaj krásne časy. Tvoje rozhodnutie rešpektujeme. Vďaka za všetko Elevo, čo si pre DEPRESY urobil, a veľa zdaru do života jak osobného, tak toho muzikantského Ti v mene celého ansáblu prajem! Si pán!,“ napísal na svojom profile Roman Špatný a pokračoval, „Jedna etapa končí, ale ďalšia začína. A preto aj keď kráľ je mŕtvy, tak nech žije kráľ! Je mi cťou privítať v našich radoch človeka viac ako povolaného. Môjho dlhoročného kamaráta a fanúšika so srdcom na správnom mieste. Človeka, ktorý má na svedomí jedinečný Celestial Help Fest a je motorom grindových ATTACK OF RAGE. Takže Hoyas, vitaj bratku!“