PRÁCE NA NOVOM ALBUME ALICA COOPERA SA PREDLŽUJÚ

Alice Cooper stále dokončuje práce na novom albume. Leaves Eyes zverejnili podrobnosti o limitovanej edícii ich nového albumu. The Red Chord zmenili bubeníka. Iskald chystajú erópske turné. Demiricious zajtra vydajú nové EP.

Práce na novom albume Alicea Coopera sa trošku predĺžili. Najprv sme vás informovali, že legendýrny hudobník už dokončil nahrávanie, no opak je pravdou. Cooper ešte stále dokončuje novinku Welcome To My Nightmare spoločne s producentom Bobom Ezrinom. Nový album bude pokračovaním jeho platinovej dosky Welcome 2 My Nightmare z roku 1975. Presný dátum vydania stále nie je známy.

O vydaní nového albumu Meredead od Leaves Eyes sme vás už informovali. Nový album vyjde v apríli prostredníctvom Napalm Records. Novinka vyjde aj v limitovanej edícii, ktorá bude obsahovať bonusovú skladbu a bonusové DVD z koncertu kapely na Metal Female Voices Fest.

Americká kapela The Red Chord už nepočíta so službami bubeníka Mikea Justiana. Ich cesty sa rozišli po vzájomnej dohode. Toho nahradí na nadchádzajúcom turné Jon Rice z kapely Job For A Cowboy.

Nórska blacková kapela Iskald oznámila, že chystá európske turné spoločne s američanmi Abigail Williams a nemcami Thuldacra. Turné bude na prelome mesiacov máj a jún. Počas 21 dní odohrajú tieto kapely 12 vystúpení.

Demiricious vydajú zajtra 10. marca štvorskladbové EP. Od roku 2009 kedy Demiricious odišli od labelu Metal Blade Records sa kapele nepodarilo zohnať novú nahrávaciu zmluvu.