PRÍČINOU STARROVEJ SMRTI BOLO ZMIEŠANIE LIEKOV

Ponúkame vám vyhlásenie polície ku smrti Mikea Starra. Morbid Angel zverejnili názov dlhoočakávanej novinky. Origin majú nového speváka. Dievčenská kapela Kittie dokončila práce na novom albume. Bonded By Blood sa v rámci európskeho turné predstavia aj v Prahe. Amaranthe zverejnili artwork k novému albumu. Gréci Nightrage začali pracovať na novom albume.
Artisan News zverejnili audio vyhlásenie polície ku smrti bývalého basáka Alice In Chains Mikea Starra. To vám ponúkame pod dnešnými novinkami. Polícia vylúčila smrť cudzím zavinením a potvrdila, že v blízkosti jeho tela sa našli drogy. „Je to hrozný šok a tragédia,“ vyjadril sa Starrov otec pre TMZ.com. Mike zmiešal hodinu pred svojou smrťou metadon a lieky proti úzkosti. Podľa Starrovho spolubývajúceho, basák užíval metadon a od minulého mesiaca, kedy bol zatknutý, bral aj lieky proti úzkosti.

Veteráni Morbid Angel už zverejnili názov dlhoočakávanej novinky. Nový album ponesie názov Illud Divinum Insanus a vyjde 7. júna prostredníctvom Season of Mist.

Americkí technickí deatheri Origin prijali do kapely nového speváka, ktorým sa stal Jason Keyser (Skinless, Mucopus). Keyser strieda za mikrofónom Micu „Maniaca“ Menekeho.

Kanadská dievčenská kapela Kittie dokončila práce na šiestom albume. Nový album by mal vyjsť niekedy koncom tohto roka. Podľa slov kapely pôjde o najviac „naštvanú“ nahrávku v ich kariére. 

Kalifornskí thrasheri Bonded By Blood odštartovali včera európske turné, na ktorom sa predstavia spoločne s kapelou Lazarus A.D. Turné bude zahrňovať 24 zastávok a neminie ani Českú republiku. Bonded By Blood sa predstavia 19. marca v Modrej Vopici v Prahe.

Švédi Amaranthe zverejnili artwork ku chystanému debutu. Na albume bude 12 skladieb. Názov a ani dátum vydania kapela zatiaľ nezverejnila. Artwork nájdete pod dnešnými novinkami.

Gréci Nightrage dokončili pred-produkciu 15 nových songov, ktoré by sa mali objaviť na novom, zatiaľ nepomenovanom albume. Novinka sa začne nahrávať v júni v Zero Gravity Studios v Aténach.