Bleskový novinkový blok: IN FLAMES, ANTHRAX alebo KVELERTAK

IN FLAMES u staronového vydavateľstva. ANTHRAX plánujú ďalšie albumy. KVELERTAK s novým videoklipom. GRAVE DIGGER chystajú nový album. SCOUR zverejnili novú skladbu.

InFlames-2015

IN FLAMES

Švédi IN FLAMES podpísali zmluvu so staronovým vydavateľstvom Nuclear Blast Records a to pre celý svet s výnimkou Severnej Ameriky a Škandinávie. Ešte dodáme, že kapela plánuje vydať tento rok DVD a takisto pracuje na novom albume.

Scott Ian, gitarista ANTHRAX sa nedávno vyjadril, že „For All Kings“ nebude posledným albumom aj napriek tomu, že bubeník Charlie Benante to nevylúčil. Ian na to reagoval krátko po tom, ako Benante poskytol rozhovor EonMusic, v ktorom povedal, že inšpirácie k ďalšej nahrávke možno nebudú. „Ani neviem či bude ďalšia nahrávka. Môže to byť náš posledný album.“ Scott Ian zareagoval cez Twitter: „Nenechajte sa zmiasť titulkami. Bude viac nahrávok ANTHRAX.“

Nóri KVELERTAK natočili nový videoklip ku skladbe „Nattesferd“, pochádzajúcej z ich rovnomennej štúdiovky, ktorá vyšla v máji prostredníctvom Roadrunner Records.

Nemecká formácia GRAVE DIGGER oznámila, že 13. januára vydá prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records nový štúdiový album. Jeho meno títo veteráni zatiaľ nezverejnili.

Nový projekt Phila Anselma SCOUR, v ktorom s ním pôsobia Derek Engemann (CATTLE DECAPITATION), Chase Fraser (ANIMOSITY), John Jarvis (PIG DESTROYER) a Jesse Schobel (STRONG INTENTION), zverejnil novú skladbu „Tear Gas“. Song nájdete na ich debutovom EP „Scour“, ktoré vyjde 15. júla prostredníctvom Anselmoveho labelu Housecore.