SEPULTURA predstavila v Kolumbii novú pieseň. Správy majú aj SABATON alebo SIRENIA

SEPULTURA predstavila novú pieseň. SABATON s ďalším trailerom na nový album.  SIRENIA bez speváčky. Info aj od NEUROSIS, KAMPFAR a RED FANG.

brutal-assault-2015-sepultura-5-fb

Derrick Green zo SEPULTURY

Brazílska legenda SEPULTURA zahrala na festivale Rock Al Parque v Kolumbii novú skladbu nazvanú „I Am the Enemy“. Spomínaný song bude na ich chystanom novom albume, ktorý by mal vyjsť v októbri prostredníctvom Nuclear Blast Records. Teraz si pozrite spomínaný nový song.

Švédi SABATON zverejnili ďalší trailer k ich novému albumu „The Last Stand“, ktorý vyjde 19. augusta prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Nórska kapela SIRENIA oznámila, že ich rady opúšťa speváčka Ailyn Giménez Garcia. Ako príčinu tohto odchodu uviedli osobné dôvody. „Rozišli sme sa v dobrej atmosfére a Ailyn prajeme do budúcnosti veľa šťastia. Ďakujeme za tie skvelé roky, ktoré sme spoločne zdieľali v kapele. Bolo skutočné privilégium pracovať s tebou. SIRENIA strávi najbližšie dva mesiace dokončovaním nahrávania nového albumu. Sme v procese zapojenia novej vokalistky do kapely, aby prevzala úlohu hlavnej speváčky. Všetky koncerty od septembra prebehnú podľa plánu,“ píše sa vo vyhlásení kapely.

Američania NEUROSIS zverejnili artwork ich novej štúdiovky „Fires Within Fires“. Spomínaná novinka uzrie svetlo sveta 23. septembra prostredníctvom ich vlastného labelu Neurot Recordings a obsahovať bude 5 skladieb.

neurosisfirescdbigger

NEUROSIS – Fires Within Fires

Black metalisti KAMPFAR natočili nový videoklip ku skladbe s názvom „Tornekratt“, pochádzajúcej z ich stále aktuálnej radovky „Profan“ z roku 2015.

Stoner metalová formácia RED FANG vydá 14. októbra prostredníctvom vydavateľstva Relapse Records nový a zatiaľ nepomenovaný štúdiový album. Nižšie nájdete aj teaser.