Lemmyho sochu odhalia o mesiac. Novinky majú MEGADETH, KORN, SABATON, IN FLAMES …

Socha Lemmyho Kilmistera v životnej veľkosti bude odhalená budúci mesiac. MEGADETH našli stáleho bubeníka. KORN a SABATON predstavili nové piesne. IN FLAMES lákajú na nové DVD ďalším videom. SUICIDAL TENDENCIES zverejnili teaser na nový album.

lemmy-kilmister-rest-in-peace-1945-2015-70

Lemmy Kilmister

Socha Lemmyho Kilmistera (MOTÖRHEAD) v životnej veľkosti od umelca Travisa Moorea bude odhalená už čoskoro, presnejšie 24. augusta. Nachádzať sa bude pred obľúbeným Lemmyho barom Rainbow Bar & Grill v západnom Hollywoode, kde ju aj slávnostne odhalia.

Legendárni MEGADETH, ktorí sa postarali o rozruch, kvôli zrušeniu troch koncertov, našli do svojich radov stáleho bubeníka v osobe Dirka Verbeurena, známeho z pôsobenia v skupine SOILWORK. Verbeuren s nimi odohral už niekoľko koncertov, keďže od mája im vypomáha na turné.

Kapela KORN zahrala na festivale Chicago Open Air novú pieseň s názvom „Rotting in Vain“ z ich chystanej štúdiovej novinky, ktorá by mala uzrieť svetlo sveta na jeseň tohto roka. Oficiálny stream spomínanej piesne vyjde v piatok 22. júla. Okrem tejto novinky vám v súvislosti s KORN dávame do pozornosti aj 18-minútový dokument od režiséra Sébastiena Paqueta mapujúci tohtoročné európske turné kapely. Ponúkame vám fanúšikovské video, kde si môžete pozrieť novú pieseň a a taktiež aj spomínaný dokument z turné.

Švédski obľúbenci SABATON zverejnili lyric video ku novej skladbe „Blood of Bannockburn“, pochádzajúcej z ich nového albumu „The Last Stand“. Ten sa na pulty predajní dostane 19. augusta prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Na našich stránkach sme vás už informovali, že IN FLAMES vydajú 23. septembra prostredníctvom Nuclear Blast Records nové DVD „Sounds from the Heart of Gothenburg“, na ktoré teraz lákajú videom predstavujúcim zákulisie príprav. Materiál na spomínané DVD sa natáčal 6. a 7. novembra 2014 v Štokholme a v Göteborgu.

Thrash/hardcore/punková formácia SUICIDAL TENDENCIES zverejnila teaser na ich novú nahrávku „World Gone Mad“, ktorá vyjde 30. septembra. Tento album bude prvý s novými členmi Daveom Lombardom (ex-SLAYER) za bicími a gitaristom Jeffom Poganom, ktorý nahradil Nica Santoru.