GAMMA RAY ZVEREJNILI PODROBNOSTI O SKELETONS AND MAJESTIES

Nemecká power metalová kapela Gamma Ray zverejnila podrobnosti o chystanom špeciálnom mini albume Skeletons and Majesties. Španieli Haemorrhage zverejnili artwork ku chystanému albumu Hospital Carnage. Jeff Loomis (Nevermore) chystá ďalšie Guitar Clinic. Soundgarden nahrávajú po 15 rokoch nový album.

Gamma Ray zverejnili skladby, ktoré budú na pripravovanom mini albume Skeletons and Majesties. Ide o zbierku skladieb z predchádzajúcich albumov, ktoré budú v odlišných verziách. Účelom vydania tohto disku je pobavenie fanúšikov Gamma Ray. Na disku budú skladby: Hold Your Ground (Heading For Tomorrow), Skeletons (úplne nová skladba), Send Me A Sign, Rebellion In Dreamland. Bonusové skladby sú: Wannabees (raritná skladba z rozšírenej verzie To The Metal), Brothers (predĺžená verzia), Rebellion In Dreamland (karaoke verzia). Skeletons and Majesties vyjde na prelome mája a júna prostredníctvom Armoury Records/Eagle Rock Entertainment.

Haemorrhage zverejnili artwork k pripravovanému albumu Hospital Carnage, ktorý vyjde 30. mája. Novinka sa nahrávala so Samuelom Ruizom. Artowrk k novinke nájdete pod dnešnými novinkami.

Gitarista Nevermore Jeff Loomis bude po turné z Nevermore opäť predvádzať fanúšikom svoju Guitar Clinic. Žiaľ naše územie Loomis tento krát obíde, ale predstaví sa napríklad v Srbsku, Grécku, Nemecku alebo Taliansku. Na svojej Guitar Clinis Loomis bude predstavovať techniky hrania, odznejú nejaké skladby Nevermore a taktiež aj niečo z jeho sólovky Zero Order Phase.

Znovuzrodená grungeová legenda Soundgarden začala nahrávať po 15 rokoch svoju prvý štúdiový album. Podľa slov speváka Chrisa Cornella bude novinka dosť rôznorodá. Názov a a dátum vydania zatiaľ kapela nezverejnila.