OPETH odhalili artwork chystanej novinky. Marilyn Manson a ASPHYX budú mať nové albumy

OPETH zverejnili artwork nového albumu. Marilyn Manson pripravuje ďalšiu štúdiovku. ASPHYX v septembri s novým albumom. Info aj od DEVILDRIVER, THE AGONIST a PROPHETS OF RAGE.

opethband2016promo_638

OPETH

Švédski prog metalisti OPETH zverejnili artwork ich nového albumu „Sorceress“, o ktorý sa postaral Travis Smith. V poradí dvanásta štúdiovka uzrie svetlo sveta 30. septembra prostredníctvom Nuclear Blast Records. Fanúšikovia sa môžu tešiť na 11 nových skladieb.

opethsorceresscd

OPETH – Sorceress

Marilyn Manson prezradil v rozhovore pre Alternative Press, že 14. februára 2017 vydá nový, v poradí desiaty štúdiový album s názvom „SAY10“. Ďalšie detaily zatiaľ nie sú známe.

Holandskí death/doom metalisti ASPHYX vydajú 30. septembra prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records nový štúdiový album nazvaný „Incoming Death“. O mix a mastering sa postaral Dan Swanö.

Formácia DEVILDRIVER sa prezentuje novým videoklipom ku skladbe „My Night Sky“ z ich aktuálnej radovky „Trust No One“.

Melodic death metalová kapela THE AGONIST zverejnila lyric video k úplne novej skladbe „The Chain“, pochádzajúcej z ich novej štúdiovky „Five“. Tá vyjde 30. septembra prostredníctvom Napalm Records.

Hviezdny projekt PROPHETS OF RAGE, ktorý tvoria členovia RAGE AGAINST THE MACHINE zverejnili nový song nazvaný jednoducho „Prophets of Rage“.