Na úvod týždňa, porcia nových videoklipov: HATEBREED, DESPISED ICON alebo CARNIFEX

Na úvod týždňa je novinkový blok naplnenými novými videoklipmi. Nahrali ich HATEBREED, DESPISED ICON, CARNIFEX, FIVE FINGER DEATH PUNCH a VICIOUS RUMORS.

Hatebreed-promo1

HATEBREED

Hardcorová formácia HATEBREED sa prezentuje nový obrazovým materiálom k songu „Something´s Off“. Spomínanú skladbu nájdete na ich aktuálnej radovke „The Concrete Confessional“.

Deathcoristi DESPISED ICON majú taktiež nový videoklip ku piesni s názvom „Inner Demons“, pochádzajúcej z ich čerstvej novinky „Beast“.

Aj ďalšia deathcorová úderka, CARNIFEX, má nový videoklip a to ku piesni „Slow Death“ z ich rovnomennej štúdiovej novinky, ktorá vyjde 5. augusta prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

FIVE FINGER DEATH PUNCH nahrali obrazový materiál ku skladbe „I Apologize“, ktorá pochádza z albumu „Got Your Six“. Ide už o piaty singel z tohto stále aktuálneho počinu FIVE FINGER DEATH PUNCH.

Aj Američania VICIOUS RUMORS sa hlásia s novým klipom. Ten natočili na skladbu „Take It Or Leave It“, ktorá sa bude nachádzať na novom albume „Concussion Protocol“, ktorý sa na pulty predajní dostane 26. augusta prostredníctvom SPV/Steamhammer.