BLAZE BAYLEY SA ROZHODOL OPUSTIŤ SVOJU KAPELU

Blaze Bayley opustil svoju skupinu. Devildriver opúšťa po 9 rokoch basák Miller. Victor Entertainment vydalo live album Ronnieho Jamesa Dia z rokov 1983 a 1984. Van Halen by mal v súčasnosti mixovať nový album. Tom Gabriel Fischer usporiadal výstavu svojich diel. Black Country Communion zverejnili artwork pripravovaného albumu.
Nečakané správa prišla z tábora Blazea Bayleyho (Blaze Bayley, ex – Iron Maiden): „Drahí fanúšikovia, kvôli finančným a zdravotným problémom som bol nútený opustiť moju kapelu Blaze Bayley. Dúfam, že všetci fanúšikovia ma budú podporovať aj v ďalších mojich projektoch,“ vysvetľoval Bayley. Niektoré dohodnuté koncerty sa presunú na december, iné sa ešte uskutočnia. Ďalšie plány Blazea Bayleyho budú zverejnené v najbližších dňoch.

Kalifornskú kapelu Devildriver sa rozhodol po 9 rokoch opustiť basák Jonathan Miller. „Len som sa chcel poďakovať všetkým fanúšikom na celom svete. Odchod z Devildriver bolo mojím najťažším životným rozhodnutím, no musel som to urobiť kvôli sebe. Ďakujem vám všetkým za podporu,“ stojí v oficiálnom Millerovom vyhlásení.

Victor Entertainment vydalo live album Ronnieho Jamesa Dia s názvom Live Dio – We Rock. Na živáku sa nachádzajú skladby z dvoch amerických koncertov z rokov 1983 a 1984. Artwork k tomuto albumu nájdete pod novinkami.

Podľa neoficiálnych správ by Van Halen mal v týchto dňoch mixovať nový album, ktorý by mal vyjsť pravdepodobne už túto jeseň.

Thomas Gabriel Fischer (Triptykon, Celtic Frost) usporiadal zaujímavú výstavu svojich vlastných diel. Ide vskutku o zaujímavé kúsky jemu vlastné. Pokochať sa môžete TU.

Superskupina Black Country Communion zverejnila artwork druhého albumu 2. Ten nájdete pod dnešnými novinkami a my ešte pripomenieme, že 2 vyjde 13. júna.