POETRY IN TELEGRAMS majú nový videoklip, ešte v tomto roku plánujú vydať nový materiál

Medzinárodný hudobný projekt POETRY IN TELEGRAMS prichádza s novým singlom „Stargazing“, ku ktorému natočili videoklip.

Videoklip ku skladbe „Stargazing“ je voľným pokračovaním série o podivínskom lekárovi so zvláštnymi záujmami (doteraz zverejnené videá: „Juliet and Romeo“, „Miracles“), v ktorej hrá hlavnú úlohu slovenský herec Gregor Hološka. V klipe si zahrala aj známa modelka a propagátorka zdravého životného štýlu, Vanda Dita Gallo a detský herec Michal Oslej. Kameru a réžiu mal opäť na starosti Jakub Šteinecker.

poetry-in-telegrams-videoklip

Z nového videoklipu

POETRY IN TELEGRAMS je projekt, ktorý založil ostrieľaný slovenský hudobník Johny Štefeček (gitara, spev) a na nahrávkach mu sekundujú zahraniční hostia. Na prvom EP „Songs for Desperate Lovers“ bicie nahrával slávny Thomas Lang a druhé EP „The Phases“ je výsledkom spolupráce s multiinštrumentalistom Paulom Ortizom. Obe nahrávky sú pod zvukárskou taktovkou Rolanda Grapowa, bývalého člena HELLOWEEN. Keďže všetky pesničky POETRY IN TELEGRAMS sú postavené iba na sedemstrunovej gitare a bicích nástrojoch, ide o hudobný minimalizmus.

Minialbumy si vyslúžili pozitívne recenzie v rôznych slovenských a českých časopisoch, ale aj na internetových portáloch. „Najviac však asi poteší, keď vám song pochváli niekto, koho si z hudobnej brandže naozaj vážite, napríklad gitarista Ola Englund, masteringový kráľ Vlado Meller, ktorý mastroval posledný album SLIPKNOT, basgitaristka Chela Rhea Harper z COAL CHAMBER,“ vraví Johny.

Pieseň „Stargazing“, ku ktorej natočil Johny a spol. videoklip,  je posledným singlom z EP „The Phases“ a projekt by mal ešte tento rok vydať nový materiál. Obidve doterajšie nahrávky nájdete na TOMTO ODKAZE v špeciálnej letnej akcii.

Tlačová správa