Tägtgren o vokáloch na chystanom albume PAIN, novinky hlásia aj MORBID ANGEL alebo REFUGE

PAIN sa prezentujú ďalším trailerom k novému albumu. MORBID ANGEL u nového vydavateľstva. RED FANG ponúkajú zábery zo štúdia. REFUGE vydajú album. EQUILIBRIUM majú nového basgitaristu. Shooter Jennings v spolupráci s Marilynom Mansonom spravili cover od Davida Bowieho.

peter-tagtgren

Peter Tägtgren

Peter Tägtgren a jeho PAIN pokračujú v masívnom prome pre novinku „Coming Home“, ktorá sa dostane na pulty predajní 9. septembra prostredníctvom labelu Nuclear Blast. PAIN teraz prichádza s tretím trailerom na novinku, kde Peter hovorí o nahrávaní vokálov na pokračovateľa albumu „You Only Live Twice“.

Death metaloví veteráni MORBID ANGEL zakotvili u vydavateľstva UDR Music, keď s nimi podpísali celosvetovú zmluvu. Ešte dodáme, že späť v kapele je Steve Tucker a na budúci rok je naplánované vydanie ich v poradí deviatej štúdiovky.

Kapela REFUGE podpísala zmluvu s vydavateľstvom Frontiers Music, prostredníctvom ktorých vydá zatiaľ bezmenný štúdiový album. REFUGE vznikli koncom roka 2014 ako spomienka na klasickú éru RAGE z obdobia rokov 1987 až 1994.

Stoner metalisti RED FANG zverejnili zábery z procesu nahrávania bicích na ich novú štúdiovku „Only Ghosts“, ktorá vyjde 14. októbra prostredníctvom Relapse Records.

Nemecká formácia EQUILIBRIUM má nového basgitaristu, ktorým sa stal Marcus „Makki“ Riewaldt. „Rozhodli sme sa vziať si čas a vybrať nového člena. Mohli sme Makkiho najať už oveľa skôr, pretože bol s nami na cestách ako tour manažér mnoho rokov a vždy bol súčasťou rodiny. Teraz sme radi, že ho môžeme privítať na javisku s nami,“ píše sa vo vyhlásení kapely.

MARILYN MANSON prispel vokálmi do piesne pesničkára Waylona „Shooter“ Jenningsa, konkrétne ide o cover „Cat People (Putting Out Fire)“ od Davida Bowieho. K piesni urobili aj animovaný videoklip. Spomínaná skladba sa nachádza na Jenningsovom albume „Countach (For Giorgio)“, ktorý vzdáva hold Bowiemu a electronic/disco legende Giorgiovi Moroderovi. Moroder produkoval originálny Bowieho song, ktorý bol použitý do filmu „Cat People“ z roku 1982.