Metalová jeseň v Trnave: Tešte sa na GALADRIEL, DOOMAS a OHEN

V septembri sa po festivalovej sezóne vracia metalová hudba späť do klubov. V trnavskom Art Klube sa chystá riadny jesenný nášup.

GALADRIEL (Sk – Bratislava)
DOOMAS (Sk – Nová Baňa)
OHEN (Sk – Trnava)

Sobota 24.9.2016, Trnava – Art Klub
Štart: 20:00, vstupné: 3 eurá (predpredaj – Lístky si môžete kúpiť priamo v klube na bare. Budú dostupné od začiatku septembra.) / 4 eurá (na mieste)

Svojimi temnými tónmi otvoria večer DOOMAS. Môžete sa tešiť na pravý tuhý a temný čierny maz, ktorý vám títo majstri pustia do žíl. So svojím posledným albumom „La Muerte“ spojili číru temnotu spolu s krásnymi klasickými melódiami klavíra, či akustickej gitary. Peťov growl sa vnára do duše a hubí všetko živé. Bude veľmi ťažké prekonať kvalitu ich vystúpenia.

Práve preto prídu ako druhí v poradí Bratislavčania GALADRIEL dark metal ako vyšitý s nádhernými ženskými vokálmi a rezavými gitarovými riffmi. Pred rokom oslávili svoje dvadsiate výročie vydaním EP „Lost in the Ryhope Wood“.  Sú to majstri melodickej tvrdej hudby a už teraz sa tešíme na ich koncert. Legenda sa po dlhých rokoch vracia aj do Trnavy, tak aj to je dôvod, prečo by ste si tento koncert nemali nechať ujsť. Bude to masaker!

Celý večer zakončia ohniváci svojou predĺženou šou. Okrem skladieb z ich debutu „Mortal Man“ vám predstavia materiál na nový album, ktorý práve nahrávajú. OHEN si pre vás chystajú koncert v novej silnejšej zostave. Ich hudba sa pohybuje v rozmedzí blackened symphonic power metalu a svojou originalitou a performance vás poriadne rozpália. Tak dúchajte, nech horí! Apocalypse is coming!

Hracie časy:
20:00 – 20:50 DOOMAS
21:20 – 22:10 GALADRIEL
22:40 – 0:00 OHEN

FB Event

galadriel-trnava-plagat

Plagát

Tlačová správa