KATAKLYSM ZVEREJNILI NOVÝ VIDEOKLIP

Kataklysm zverejnili nový videoklip na skladbu At the Edge of the World. Smrť svojho bývalého bubeníka Scotta Columbusa kometovali aj členovia Manowar. Morbid Angel zverejnili počet skladieb na novom albume. Vader usilovne pracujú na novom albume. Predčasom dokončili nahrávanie bicích. Američania Blood For Blood pripravujú po 7 rokoch nový album. Spevák poľských Darzamat pripravuje svoj sólový debut.
Kanaďania Kataklysm už zverejnili avizovaný klip ku skladbe At the Edge of the World, ktorý je z aktuálneho albumu Heavens Venom. Klip sa natáčal na koncerte kapely v ich rodnom meste v klube Soda. Klip režíroval Tommy Jones (Death Angel Soilwork) a vy ho nájdete pod dnešnými novinkami.

Ku smrti Scotta Columbusa sa vyjadrili aj jeho bývalí spoluhráči z Manowaru v oficiálnej správe: „Stratili sme nášho brata Scotta. On bol vzácny talent, ojedinelý človek, otec, kamarát a metalový brat. Všetky veľké a nezabudnuteľné chvíle sme prežívali spolu. Všetko ostáva uchované a v našich srdciach a spomienkach navždy. Vieme, že Scott je už na dobrom mieste a je tam v mieri. Nikdy na neho nezabudneme.“

O pripravovanom albume death metalových veteránov Morbid Angel sme vás už informovali. Kapela teraz zverejnila, že na novinke bude Illud Divinum Insanus bude 11 nových skladieb. My pripomíname, že novinka sa na pulty obchodov dostane 7. júna prostredníctvom Season of Mist.

Poliaci Vader usilovne pracujú na novinke Welcome To the Morbid Reich. Kaepla preedvčerom dokončila nahrávanie bicích v štúdiu Hertz. Presný dátum vydania novinky kapela zatiaľ nestanovila.

Znovuzrodená hardcore/punková kapela Blood For Blood oznámila, že okrem koncertovania začala pripravovať aj nový album. Novinka bude prvým albumom kapely od roku 2004, kedy im vyšiel album Serenity.

Spevák poľských Darzamat Nera, vydá svoj sólový debutový album pod názvom NeraNature 9. mája. Album sa bude volať Foresting Wounds a vydá ho vydavateľstvo Metal Mind Productions. Artwork tejto sólovky nájdete nižšie.