BRUTAL TRUTH DOKONČILI NOVÝ ALBUM,LEAVES EYES MAJÚ NOVÝ KLIP

Brutal Truth dokončili narávanie nového albumu. Leaves Eyes zverejnili klpi na skladbu To France. Amoral dokončili práce na novom albume. Pozreli sme sa ako sa darí v predaji novinke od Amon Amarth. Dievčence z Kittie sa chystajú do štúdia. Draconian vydajú nový album v júni. Poliaci Riverside chystajú EP.
Grindcoreové legendy Brutal Truth dokončili práce na zbrusu novom albume End Time. Na novinke kapela pracovala s Dougom Whiteom, produckiu a mix si vzal na starosti Jason P.C.. Nový album očakávajte koncom leta a na pulty obchodov ho uvedie Relapse Records.

Leaves Eyes zverejnili videoklip ku coveru To France (pôvodne to naspieval Mike Oldfield), ktorý sa nachádza na ich nadchádzajúcej novinke Meredead a tá vyjde 25. apríla. Klip režíroval uznávaný Patrick Ullaeaus (Dimmu Borgir, In Flames, lacuna Coil) a kapele sa videoklip vskutku podaril. Presvedčiť sa o tom môžete aj vy, pretože klip je pod dnešnými novinkami.

Fíni Amoral dokončili práce na piatom štúdiovom albume Beneath. Novinka vyjde až niekedy koncom roka, ale fanúšikovia sa už v lete môžu tešiť na prvý singel.

Včera sme mapovali ako sa darí v predajnosti za prvý týždeň novinke od Within Temptation. Dnes sa pozrieme na Surtur Rising od Amon Amarth. V Nemecku a vo Švédsku sa nový album prepracoval na 8. miesto, v Rakúsku na dvanáste, vo Fínsku na šestnáste, v Kanade na 19., vo Švajčiasku na dvadsiate, v USA na 34. a v Česku na 35. miesto.

Čisto dievčenská kanadská formácia Kitte začne budúci týždeň nahrávať šiesty, zatiaľ bezmenný album. Kittie budú na novinke opäť spolupracovať s producentom Siegfriedom „Siggym“ Meierom, s ktorým spolupracovali aj na predošlom albume In The Black. Dátum vydania nového albumu taktiež nie je známy, isté je však, že novinku vydá vydavateľstvo E1 Music.

Švédska gothic/doom kapela Draconian vydá v júni dlhoočakávaný nový album nazvaný A Rose For the Apocalypse.

Poľská progresívna kapela Riverside pripravuje nové EP Memories In My Head. Na EP budú tri skladby rozprestierajúce sa na ploche 33 minút. Zaujímavosťou je, že toto EP bude na predaj iba počas nadchádzajúceho turné kapely.