NOVÝM BUBENÍKOM DREAM THEATER SA STÁVA…

Poznáme meno nového bubeníka Dream Theater. Dnes vám ponúkneme tri videotraileri. Prvý je k DVD Running Wild, druhý k novému akustickému albumu Black Label Society a tretí k novinke od Arch Enemy. Amorphis v týchto dňoch natáčajú nový videoklip v Nemecku. Voivod vydajú živák určený len pre americký trh.
Dream Theater oficiálne oznámili meno nového bubeníka. Stal sa ním 48 ročný Mike Mangini, ktorý hral v Annihilator, Extreme, Steve Vai a James LaBrie. „Keď mi oznámili, že som novým bubeníkom Dream Theater, tak mi chvíľu trvalo pokým som pochopil čo sa deje. Ale je to pocit obrovskej úľavy. Znamená to pre mňa veľmi veľa. Od radosti som nevedel, čo mám robiť,“ vyjadril svoje pocity Magnini. Podľa Johna Petrucciho sa pre neho rozhodli preto, lebo nevedomky použil metódu, ktorú používa kapela pri písaní hudby. „Mangini hrá s pútavou intenzitou a silou. Rozhodovanie bolo, ale ťažké, pretože nemohli sme hneď povedať, je to ten alebo ten a ostatných hneď odpísať, pretože všetci boli niečím výnimoční,“ vyjadril sa Jordan Rudess.

Nemecká legenda Running Wild vydá 24. júna dlho očakávané DVD The Final Jolly Roger. Na DVD bude záznam z vystúpenia kapely na Wackene 2009. The Final Jolly Roger vyjde aj na audio CD. Trailer k DVD nájdete pod dnešnými novinkami.

Personálne zmeny nastali u Američanov Deeds of Flesh. Kapela vyhodila z osobných dôvodov gitaristu Seana Southerna a na jeho miesto prijala Craiga Petersa (Arkaik).

Dnes vám ponúkneme aj druhý video trailer. Ten upútavka na nadchádzajúci akustický album Black Label SocietyThe Song Remains Not the Same, ktorý vyjde už 10. mája. Video nájdete pod novinkami.

Tretím videom je trailer k novinke Khaos Legion od Arch Enemy. Novinka od Arch Enemy sa dostane na pulty obchodov 30. mája.

Fíni Amorphis natáčajú nový videoklip v Berlíne na skladbu You I Need. Podľa slov manažéra kapely Jouniho Markkanena bude klip epický a rozhodne bude stáť za to. Kedy bude jeho oficiálna premiéra zatiaľ kapela nezverejnila. You I Need sa bude nachádzať na pripravovanom albume The Beginning of Times, ktorý vyjde 25. mája prostredníctvom Nuclear Blast.

Kanadskí veteráni Voivod vydajú pre americký trh živák Warriors of Ice, ktorý vyjde 21. júna prostredníctvom Sonic Unyon Metal. Na tomto živáku bude 15 skladieb.


Trailer

RUNNING WILD | Myspace Music Videos