SEPULTURA A QUEENSRYCHE ZVEREJNILI NOVÉ ARTWORKY

Dnes vám ponúkame nový artwork od Sepultury. Ďalej sa dozviete, že Napalm Death nahrávajú nový album. Taliani Fleshgod Apocalypse sa upísali Nuclear Blastu. Thrasheri Evile zverejnili podrobnosti o novom albume. Madder Mortem pracujú na nových skladbách. Queensryche zverejnili podrobnosti o novinke Dedicated To Chaos. Twisted Sister znovu vydajú svoj debut z roku 1982. Draconian zverejnili podrobnosti o novom albume.
Sepultura zverejnila artwork k očakávanej novinke Kairos, ktorý nájdete pod novinkami. Fanúšikovia kapely určite nezabudnú, že Kairos vychádza 24. júna.

Napalm Death sa nachádzajú v štúdiu Parlour, kde spoločne s producentom Russom Russellom začali nahrávať 14. album. Zatiaľ bezmenná novinka by mala vyjsť niekedy v októbri.

Svojská talianska partička hudobníkov Fleshgod Apocalypse sa upísala vydavateľskému gigantovi Nuclear Blast. Nuclear Blast im v lete vydá aj druhý štúdiový album.

Britskí thrasheri Evile zverejnili názov pripravovaného tretieho albumu. Novinka sa bude volať Five Serpents Teeth a na pulty obchodov sa dostane 29. augusta vďaka labelu Earache Records. O produkciu sa postaral Russ Russell (Napalm Death, Dimmu Borgir), ktorý spolupracoval s Evile už aj na predošlom albume Infected Nations.

Nóri Madder Mortem momentálne tvrdo pracujú na nových skladbách. Poväčšine sú už všetky songy napísané, momentálne prebiehajú ich posledné úpravy. Bližšie informácie kapela zatiaľ nezverejnila. My ešte pripomenieme, že od minulého roka majú Madder Mortem nového gitaristu Patricka Scantleburyho, ktorý nahradil Odda Eivinda Ebbesena.

Američania Queensryche zverejnili podrobnosti o pripravovanom albume Dedicated To Chaos. Novinka by mala vyjsť na konci júna prostredníctvom Roadrunner Records. Na Dedicated To Chaos bude až 16 nových skladieb. Pod novinkami nájdete artwork tohto albumu.

Hlavné hviezdy tohtoročného festivalu Masters of Rock, teda Twisted Sister znovu vydajú debutový album Under the Blade z roku 1982 ako CD a DVD. Táto reedícia sa objaví v predaji 31. mája.

Švédski gothici Draconian prezradili, že na pripravovanom albume A Rose For the Apocalypse sa bude nachádzať 10 nových skladieb. Novinku na trh uvedie Napalm Records 24. júna.