Známi Rumuni NEGURA BUNGET oslávia 20. výročie aj v Bratislave

Jedna z najznámejších rumunských kapiel NEGURA BUNGET mieri opäť do nášho hlavného mesta. V rámci svojho európskeho turné „Anniversary Tour Europe 2016“ zavíta do klubu Fuga.

NEGURA BUNGET (Rom) – transilvanian black metal
OSSIFIC (Can) – post black metal
ABSTRACT (Sk – Banská Bystrica) – instrumental metal

Utorok 11.10.2016, Bratislava – Fuga
Štart: 19:00, vstupné: 8 eur

negura-bunget-bratislava-fb

Banner

NEGURA BUNGET odohrajú veľkolepý koncert, ktorý bude zároveň aj veľkou troj-oslavou. Rumuni totiž na tomto turné oslávia 20 rokov pôsobenia na hudobnej scéne a zároveň si pripomenie 10 rokov od vydania ich najznámejšieho albumu „Om“. A aby toho nebolo málo, tak skupina odprezentuje aj skladby z nového albumu „Zi“, ktorý vychádza na konci septembra.

Tento večer nebudú chýbať ani predkapely, ktoré sa budú snažiť navodiť tú správnu oslavnú atmosféru. Prvou kapelou sú nováčikovia na hudobnej scéne, Kanaďania z Vancouveru OSSIFIC, hrajúci post-black metal. Ich ťažký, až depresívny metal, nenechá nikoho na pochybách, že to táto kanadská partia jednoznačne vie a zahalí vás príjemnou dávkou temna.

No a celý koncert otvoria domáci, už legendárni Inštrumentalisti z Banskej Bystrice – ABSTRACT, ktorí zatiaľ svojou poslednou nahrávkou „Lightheory“ zožali veľmi dobré ohlasy nielen u nás, ale aj v zahraničí.

FB Event

negura-bunget-bratislava-plagat-2016

Plagát ku koncertu

Tlačová správa