VIDEO Z TARJINHO DUETU, OZZFEST 2011 SA NEUSKUTOČNÍ

Ponúkame vám video s duetom Tarji a Jyrkiho z The 69 Eyes. Novým bubeníkom Roba Zombieho je Ginger Fish. Legendárny festival Ozzfest sa tento rok neuskutoční. V New Jersey zatkli Sebastiana Bacha za držanie marihuany. Blindside vydajú nový album. Vicious Rumors natočili nový videoklip. Sarah Jezebel Deva zverejnila artwork k novému albumu, ktorý je dosť kontroverzný. Belgičania Serpencult sa upísali Listenable Records.
Už dávnejšie sme vás informovali o tom, že Tarja Turunen si zaspieva vo fínskej MTV duet s Jyrkim 69 z kapely The 69 Eyes. Video z tohto nepochybne zaujímavého duetu nájdete pod novinkami.

Ku Robovi Zombiemu sa prednedávnom pridal bubeník Ginger Fish (ex – Marylin Manson), ktorý nahradí Joeyho Jordisona, ktorý sa už chystá na turné so Slipknot. A podľa Robových vyjadrení je s Fishom zatiaľ spokojný.

Určite každý z vás už počul o legendárnom festivale Ozzfest. Z jeho tábora však prišli nečakané správy. Tento rok Ozzfest nebude. Stane sa tak druhýkrát za posledné tri roky. Festival založil samotný Ozzy spoločne s manželkou Sharon v roku 1997. Festival však prešiel v posledných rokoch radom zmien, kvôli hospodárskej kríze a v konečnom dôsledku aj dvom novým konkurenčným festivalom Rockstar Energy Drink Mayhem a Uproar Festival. „Tento rok Ozzfest nebude. Práve som dokončil zdĺhavé turné po USA a v lete som sa rozhodol cestovať po Európe,“ stojí v oficiálnom Ozzyho vyhlásení. Len tak pre zaujímavosť, v minulom roku sa na Ozzfeste predstavili Ozzy, Motley Crue, Halford, Devildriver a Nonpoint.

Podľa TMZ.com bol v utorok v štáte New Jersey zatknutý Sebastien Bach (ex – Skid Row) za držanie marihuany. 43 – ročný bol zastavený policajnou hliadkou za porušenie pravidiel cestnej premávky, no počas prehlaidky auta našla u neho hliadka marihuanu. Spevák pobudol chvíľu vo väzení, no nakoniec ho prepustili do tej doby, pokým neprebehne súd. Bach bol pritom už v novembri minulého roka obvinený z napadnutia a držania marihuany. Zrejme sa nepoučil…

Američania Blindside vydajú 7. júna v poradí 6. album s názvom With Shivering Hearts We Wait. Novinka bude obsahovať 10 nových skladieb. Album sa na pulty obchodov dostane vďaka vydavateľstvu  INO Records.

Americká heavy metalová skupina Vicious Rumors sa rozhodla podporiť nový album Razorback Killers aj videoklip. Ten natočili na skladbu Murderball a vy ho nájdete pod dnešnými novinkami.

Sarah Jezebel Deva (Cradle of Filth, Therion, Mortiis) zverejnila artwork ku chystanej novinke The Corruption of Mercy, na ktorej bude 10 nových skladieb. Jej tretí sólový album vyjde 20. júna prostredníctvom Listenable Records. Artworku sa ujal Matt Lombard a ten je trošku kontroverzný, posúďte sami…nájdete ho pod novinkami.

Belgičania Serpencult sa upísali labelu Listenable Records. Tí im už v lete vydajú nový album s názvom Raised By Wolves.