Melancholická novinka POETRY IN TELEGRAMS s exkluzívnym hosťom

Medzinárodný projekt POETRY IN TELEGRAMS vydáva v týchto dňoch nový materiál nazvaný „Melancholy“. Čo nám prichystal Johny Štefeček tentokrát?

Zostavu Johny Štefeček (spev, gitara) a Paul Ortiz (bicie) doplnil exkluzívny hosť z Nórska – hlava kapely SHINING a ex-člen JAGA JAZZIST, Jørgen Munkeby. Prvý singel sa volá „Breathing“.

Celkovo ide o tretie EP projektu a okrem nových piesní tu nájdete aj video/singel „Stargazing“, ktorý mal premiéru v lete. Viac informácií získate na oficiálnej webovej stránke www.poetryintelegrams.com a na www.facebook.com/poetryintelegrams.

poetry-in-telegrams-johny

Johny Štefeček

Za konceptom POETRY IN TELEGRAMS stojí slovenský hudobník a textár Johny Štefeček. Základnou črtou všetkých doterajších nahrávok je minimalizmus: ide o akési krátke hudobné telegramy nahraté so sedemstrunovou gitarou a bicími. Debut „Songs for Desperate Lovers“, na ktorom hosťoval slávny bubeník Thomas Lang (Aut/Usa), ale aj druhé EP „The Phases“ s Paulom Ortizom (UK), zožali pozitívne recenzie v rôznych rockových časopisoch i na internetových portáloch.

poetry-in-telegrams-melancholy

POETRY IN TELEGRAMS – Melancholy

Mixáž a mastering všetkých nahrávok je v réžii Rolanda Grapowa, bývalého člena HELLOWEEN. Obálka a webová stránka je dielom Pavla Trubena (Truben Studio).

Tlačová správa