KORN zverejnili novučičký klip. DEICIDE a ABBATH oznámili nové albumy

KORN majú nový klip. DEICIDE a ABBATH pracujú na nových albumoch. ANTHRAX so špeciálnym hosťom na koncerte v Atlante. SIRENIA s novým lyric videom. NOVEMBERS DOOM majú namierené do štúdia.

kornpromo2016

KORN

Američania KORN sa prezentujú novým videoklipom ku skladbe „A Different World“, v ktorej im hosťuje Corey Taylor zo SLIPKNOT. Spomínaná skladba pochádza z ich nového albumu „The Serenity of Suffering“. Ten oficiálne vyjde 21. októbra prostredníctvom Roadrunner Records.

Death metaloví neznabohovia DEICIDE oznámili, že bicie na ich nový a zatiaľ bezmenný štúdiový album sú nahraté. Album má naplánované vydanie na budúci rok prostredníctvom Century Media Records.

Black metalová kapela ABBATH začala v domovskom Bergene skúšanie na druhý štúdiový album. Vydanie novinky je naplánované na budúci rok u vydavateľstva Season of Mist.

Kapela ANTHRAX mala na koncerte v Atlante špeciálneho hosťa. Počas skladby „Indians“ si na pódium pozvali hviezdu seriálového hitu „The Walking Dead“, herca Normana Reedusa. Na TOMTO ODKAZE nájdete krátke video z tohto momentu.

Nórska formácia SIRENIA zverejnila lyric video k novému songu „The 12th Hour“, pochádzajúceho z ich nového albumu „Dim Days of Dolor“, ktorý vyjde 11. novembra prostredníctvom Napalm Records.

Doom metalisti NOVEMBERS DOOM začnú koncom októbra nahrávať v poradí desiatu a zatiaľ nepomenovanú štúdiovku. O mix sa postará Dan Swanö. Nový materiál by mal vyjsť nabudúci rok prostredníctvom The End Records.