VENOM PRINÁŠAJÚ PODROBNOSTI O NOVOM ALBUME

Venom prezradili podrobnosti o chystanej novinke. George Kollias (Nile) pripravuje sólový album. Brutal Assault potvrdil ďalšie dve zaujímavé kapely. Endstille zverejnili nový videoklip. Prog metaloví Leviathan majú nového speváka.
Britské legendy Venom oznámili názov pripravovaného albumu. Nový album sa teda bude volať Fallen Angels a niekedy na prelome augusta a septembra ho vydá Universal Music. Novinku produkoval Tom Belton, Fanúšikovia sa môžu tešiť na 13 nových skladieb.

George Kollias (Nile), ktorý sa dnes predstaví vo Zvolene so svojou Drum Clinic, chystá na september sólový album, na ktorom pracuje v týchto dňoch, pomedzi vystúpenia so svojou Drum Clinic. Kollias si všetko píše a nahráva úplne sám a okrem bicích by sa mal postarať aj o gitary, basgitaru, vokály, perkusie a klávesy.

Brutal Assault 2011 sa rozrástol o ďalšie dve kapely. Představujeme novou dvojici kapel pro letošní ročník festivalu. Tento týden ve znamení Katatonie a Genitorturers. Společeně s krajany Opeth patří Katatonia k pilířům současné švédské metalové progrese, atmosféry, melancholie a komplexního uchopení tvrdé hudby, které ve své podobě dokáže oslovit široké publikum, aniž by zároveň jakkoliv odradilo ty nejnáročnější. Letošní rok slaví Katatoniasvé 20-ti leté jubileum.Genitorturers patří mezi nejznámější a nejkontroverznější americké industriálně metalové kapely. V čele s vokalistkou „Gen“, mj. manželkou Davida Vincenta z Morbid Angel, který nějaký čas v kapele sám působil, poutají Genitorturers pozornost také svou extravagantní image a pódiovou show. Zdroj: www.brutalassault.cz

Nemeckí blackáči Endstille nahrali videoklip na skladbu Anomie, ktorá sa nachádza na ich novinke Infektion 1813. Infektion 1813 vyjde v stredu 18. mája a bude obsahovať 9 nových skladieb. Videoklip nájdete pod novinkami.

Americká prog metalová formácia Leviathan má nového speváka. Stal sa ním Brice Cave.