NOVÝ VIDEOKLIP AMORPHIS

Novinky z nahrávania nového albumu Megadeth. Prvá skladba z pripravovaného albumu Sepultury. Nový videoklip Amorphis.
Americká metalová legenda Megadeth začala s nahrávaním nového štúdiového albumu. Novinka bude mať už poradové číslo trinásť a jej producentom bude Johnny K (Disturbed, Sevendust, Machine Head, Staind). Nahrávanie začalo začiatkom tohto mesiaca a kapela zatiaľ nahrala bubenícke časti pre sedem skladieb. Jedna skladba je však už kompletná. Nahrávanie nového albumu by malo trvať kým kapela nepôjde na turné s Disturbed a Godsmack. Nový album by sa  mal do predaja dostať niekedy na jeseň, bližšie detaily zatiaľ nie sú známe.

Nový album brazílskej trash metalovej formácie Sepultura vyjde na starom kontinente 24. júna prostredníctvom vydavateľského giganta Nuclear Blast. Novinka s názvom Kairos bola nahrávaná v Trama Studios v brazílskom Sao Paule a nachádza sa na nej trinásť skladieb vrátane cover verzií skladieb Just One Fix od Ministry a legendárnej Firestarter od Prodigy. Kapela sprístupnila prvú skladbu ako ochutnávku pre poslucháčov. Ide o skladbu Kairos a vypočuť si ju môžete nižšie. Kairos by sepulturacombr


Nový album už o pár dní, presnejšie 27. mája predstaví aj fínska formácia Amorphis. Na albume The Beginning Of Times bude svanásť skladieb a muzikanti už stihli natočiť klip k pilotnému singlu You I Need.