V Košiciach sa splní sen fanúšikom technického death metalu: Na Slovensko sa vrátia Nemci OBSCURA

Košický klub Collosseum privíta 2. novembra svetovú špičku odboru – technický death metal. Hlavnými profesormi na prednáške technického umu a skladateľskej brilantnosti bez ujmu dravosti budú OBSCURA.

OBSCURA (Ger) – progressive death metal
REVOCATION (Usa) – death/thrash metal
BEYOND CREATION (Can) – progressive death metal
RIVERS OF NIHIL (Usa) – technical death metal

Streda 2.11.2016, Košice – Collosseum
Štart: 17:30, vstupné: 18 € (na mieste) / 20 € (na mieste)

Nemcov OBSCURA ste mohli nedávno vidieť ako predskokanov DEATH TO ALL, kde ukázali, že si zobrali Chuckov odkaz k srdcu a naservírovali nám plejádu technickosti, melódií a progresívneho prístupu k žánru.

REVOCATION nám predvedú ako sa dá hrať nápadmi bohatý a silou plný thrash/death. Hotovú prezentáciu technického hrania a equilibristických výkonov nám predstavia BEYOND CREATION. Kanaďania vedia ako sa má drtiť na bezpražcovej basgitare a skladať skladby poriadne progresívne. Bude to riadne smrtiaca jazda!

Tajným želiezkom v ohni budú RIVERS OF NIHIL. Chalani vedia hrať svoj odbor s riadnymi surovými riffami a pritom vykúzliť na každom kroku taký nápad, ktorý ti doslova podlomí kolená. Takáto zostava je doslova splnený sen fanúšikov technického death metalu! Ak k nim patríš, rozhodne by si nemal chýbať!

FB Event

obscura-plagat-kosice

Plagát ku koncertu

Promo text: Lukáš „Bukáčo“ Polák