BRUTAL TRUTH ZVEREJNILI NOVÝ ARTWORK, PROGRAM SONISPHERE

Brutal Truth zverejnili artwork a podrobnosti o novom albume. Organizátori Sonisphere v Prahe zverejnili program festivalu. Deathcoristi Suicidal Silence zverejnili novú skladbu. Ponúkame vám fanúšikovské video z vystúpenia Dimmu Borgir s orchestrom. Do Cryptopsy sa vrátil Jon Levasseur.
Legendárna grindcoreová partička Brutal Truth vydá 27. septembra šiesty album End Time prostredníctvom Relapse Records. Album sa nahrával pod dozorom Douga Whitea. Na novinke bude 23 nových skladieb a kapela zverejnila jej artwork, ktorý nájdete pod dnešnými novinkami.

Česká odnož festivalu Sonisphere sa blíži. Organizátori zverejnili program tohto jednodňového sviatku. Už za dva týdny vystoupí na Výstavišti v Praze hvězdné kapely, a to v tomto pořadí: 11:50 – 12:20 DEBUSTROL, 12:40 – 13:15 DUFF MC KAGAN, 13:35 – 14:10 MISFITS, 14:30 – 15:10 KREATOR, 15:30 – 16:10 CAVALERA CONSPIRACY, 16:35 – 17:20 MASTODON, 17:45 – 18:40 IN FLAMES, 19:10 – 20:10 KORN, 21:00 – 23:00 IRON MAIDEN. Vstupenky k stání nebo přímo pod podium, stejně jako VIP vstupenky jsou k dostání v síti Tickepro. Možnost přijít jen na hlavní hvězdy festivalu zajišťuje večerní edice vstupenek, které platí od 19:00 v den konání festivalu a zaručí koncertní sety kapel KORN a IRON MAIDEN. Nepromeškejte také speciální limitovanou edici lístků, s jejichž koupí získáváte také vstup na Sonisphere ve Velké Británii! Všechny informace o vstupenkách naleznete na www.ticketpro.cz.

Deathcoristi Suicidal Silence, ktorí sa predstavia aj na Slovensku 23. júna, zverejnili lyrické visdeo ku novej skladbe You Only Live Once, ktorá sa bude nachádzať na novom albume The Black Crown. Ten vyjde 12. júla prostredníctvom Century Media Records. Novinka sa nahrávala s producentom Steveom Evettsom (The Dillinger Escape Plan, Every Time I Die, Hatebreed). Novú skladbu nájdete pod novinkami.

Na YouTube sa objavili fanúšikovské zábery z vystúpenia Dimmu Borgir s orchestrom. Tento špeciálny koncert sa odohral v sobotu 28. mája v nórskom Osle. Video z tohto zaujímavého koncertu nájdete pod novinkami.

Cryptopsy hlásia personálne zmeny. Do kapely prišiel stratený syn, gitarista a hlavný skladateľ Jon Levasseur. Doterajší gitarista Youri Raymond si vezme basgitaru po odídenom Ericovi Langoisovi.