METALLICA vypustila už tretí song z chystanej novinky. Ďalšie správy hlásia KORN, MASTODON aj OBITUARY

METALLICA zverejnila už tretiu pieseň z nového albumu. KORN ponúkajú zábery z natáčania videoklipu. OBITUARY a MASTODON dokončili práce na nových albumoch. Dočítate sa aj o kapelách  TESTAMENT, CROWBAR a PHOBIA.

metallica-2016-ok

METALLICA

Legendárna METALLICA zverejnila novú, už tretiu pieseň z dlho očakávanej novej štúdiovky „Hardwired…To Self-Destruct“. Šesť a pol minútová skladba sa volá „Atlas, Rise!“, vypočuť si ju môžete hneď pod touto správou. Jedenásty štúdiový album sa na pulty predajní dostane 18. novembra prostredníctvom vlastného labelu skupiny Blackened Recordings.

Američania KORN ponúkajú zábery zo zákulisia natáčania videoklipu ku piesni „Take Me“, pochádzajúcej z ich čerstvej novinky „The Serenity of Suffering“.

Kapela MASTODON dokončila práce na novej a zatiaľ nepomenovanej štúdiovke, ktorá sa bude v najbližších týždňoch mixovať. Svetlo sveta uzrie začiatkom roka 2017.

Death metalisti OBITUARY oznámili, že dokončili nahrávanie nového albumu, ktorý práve mixujú. Vyjsť by mal v marci budúceho roka, názov kapela ešte zatiaľ nevymyslela, no už vieme, že bude obsahovať 11 skladieb.

Thrash metalisti TESTAMENT natočili nový videoklip ku skladbe „The Pale King“ z ich horúcej novinky „Brotherhood of the Snake“.

Sludge metalová formácia CROWBAR sa prezentuje novým obrazovým materiálom k songu „Falling While Rising“. Ten nájdete na ich nedávno vydanej doske „The Serpent Only Lies“.

Grinderi PHOBIA začínajú tento mesiac nahrávať nový a zatiaľ nepomenovaný album. Kapela taktiež ohlásila návraty. Do formácie sa vracia bubeník Danny Walker, gitarista Leon Del Muerte a pôvodný gitarista  Bruce Reeves. Nový album vyjde v polovici budúceho roka u Willowtip Records.