EDGUY ZVEREJNILI NOVÝ ARTWORK, VOLBEAT VYDAJÚ DVD

EDGUY zverejnili podrobnosti o novom albume. ANTHRAX konečne stanovili dátum vydania nového albumu. Nové videoklipy prezentujú ACCEPT, DJERV a NOVEMBERS DOOM. VOLBEAT plánujú v októbri vydať nové live CD a DVD. Ponúkame vám artwork tributového albumu ENSLAVED.
Nemecká melodická kapela EDGUY zverejnila ďalšie podrobnosti o pripravovanom albume Age of Joker, ktorý vyjde 29. augusta prostredníctvom Nuclear Blast Records. Novinka sa nahrávala v štúdiu Peppermint Park, kde nahrávali také mená ako SCORPIONS alebo Phil Collins. Kapela odprezentovala 28. mája na listening session osem nových skladieb. Artwork k novému albumu nájdete pod novinkami.

Americké thrashmetalové legendy ANTHRAX oznámila, že dlho očakávaný nový album vyjde 12. septembra prostredníctvom Nuclear Blast. Worship Music bude prvým albumom kapely od roku 2003, kedy im vyšiel album Weve Come For You All a bude prvým od roku 1990 s Joeyim Belladonnom, kedy vyšiel album Persistence of Time.

Nový videoklip natočila legendárna heavy formácia ACCEPT. Ten je na skladbu Pandemic z aktuálneho a úspešného comebackového albumu Blood of the Nations. Ide už o druhý klip z tohto albumu. Dávnejšie kapela takto odprezentovala skladbu Teutonic Terror. Nový videoklip na Pandemic režíroval Dave Blass a vy ho nájdete pod dnešnými novinkami.

Dáni VOLBEAT plánujú 10. októbra vydať live CD/DVD nazvané Live From Beyond Hell/Above Heaven. Plánované DVD bude obsahovať okrem jedného celého koncertu aj zábery z koncertov po Európe a USA, rozhovory a zábery spoza scény a to vraj nie je všetko.  

Nórska kapela DJERV dokončila práce na videoklipe ku skladbe Madman, ktorá sa bude nachádzať na ich rovnomennom debute Djerv. Ten sa na pulty obchodov dostane 17. júna prostredníctvom Indie Recordings. Vy sa už čoskoro môžete tešiť na recenziu tohto albumu. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Pod novinkami dnes nájdete aj artowrk ku tributovému albumu ENSLAVED. Kapele, ktorá tentor ok oslaveuje 20. výročie sa tozhodli vzdať hold niektoré kapely, medzi ktorými nechýbajú ani DORDEDUH, VREID, BELENOS, alebo LUX DIVINA. Tribute ENSLAVED dostal názov Ond – A Tribute.

Dnes vám do tretice ponúkneme nový klip. Ten je od doom metalovej kapely NOVEMBERS DOOM. Klip je na skladbu What Could Have Been, ktorá sa nachádza na aktuálnej novinke Aphotic.