MACHINE HEAD VYDAJÚ SINGEL, NOVÝ KLIP OD WITHIN TEMPTATION

MACHINE HEAD vydajú nový singel. WITHIN TEMPTATION zverejnili nový klip ku skladbe Sinéad. MOONSPELL zverejnili zábery z natáčania klipu Scorpions Flower. Pozreli sme sa ako sa darilo novinke ARCH ENEMY v predajnosti počas prvého týždňa v obehu. Nóri DJERV sprístupnili skladby z debutového albumu. Johnny Newman pripravuje sólový album, kde mu bude hosťovať Steve DiGiorgio. Nová nórska kapela DEVIL pripravuje debutový album.
MACHINE HEAD usilovne pracujú na novom albume. Ako predkrm poslúži pre fanúšikov singel nazvaný Locust, ktorý kapela plánuje vydá 14. júna prostredníctvom Roadrunner Records. Artwork ku tomuto singlu nájdete pod novinkami.

WITHIN TEMPTATION nahrali ďalší videoklip z aktuálneho albumu The Unforgiving. Nový klip je na skladbu Sinéad a vy ho nájdete pod dnešnými novinkami.

Portugalčania MOONSPELL zatiaľ neohlásili nahrávanie nového albumu, ale zverejnili zábery z nahrávania videoklipu ku skladbe Scorpions Flower. Tieto zábery nájdete pod dnešnými novinkami.

Pozreli sme sa ako sa darilo novinke Khaos Legions od ARCH ENEMY počas prvého týždňa predaja v rôznych štátoch. V Nemecku obsadila kapela 15. miesto, vo Švédsku 25. priečku, v Dánsku 59. priečku, v Holandsku 75. miesto a vo Veľkej Británii 105. miesto.

Nedávno recenzovaný debut od Nórov DJERV oficiálne vyjde 17. júna, no kapela poskytla úryvky z albumu pre fanúšikov už teraz. Vypočujte si debut TU.

Skladateľ a gitarista Johnny Newman, ktorý hral napríklad s University of Tennessee Studio orchestra plánuje vydať svoj prvý sólový album More Than Ever, na ktorý si pozval death metalového basáka Stevea DiGiorgia (TESTAMENT, DEATH, ICED EARTH) a bubeníka Yanica Berciera (GONE IN APRIL, QUO VADIS). Album sa bude niesť v duchu symfonického mealu, ktorý bude prijateľný pre širšie masy a zároveň bude oplývať eleganciou. Newmanov album by mal vyjsť niekedy v letných mesiacoch.

Nová nórska kapela DEVIL, ktorú tvoria členovia kapiel VESEN, RIKETS CRUST, FUCK YOU ALL, CEASE.AND.DESIST a FAUSTCOVEN začne nahrávať debutový album Time To Repent. Novinka by mala obsahovať 10 skladieb vrátane intra a outra. DEVIL budú hrať heavy/doom rock a ich debut vydá holandský label Soulseller Records.