Čo METALLICA avizovala, to aj splnila. Ponúka klip ku každej skladbe z nového albumu

Nálož videí od METALLICY. Obrazové materiály ponúkajú aj EPICA, CHILDREN OF BODOM, ARMORED SAINT, CRYPTOPSY a SUPERJOINT. FIREWIND vydajú nový album. IRON REAGAN zverejnili novú skladbu.

metallica-2016-ok

METALLICA

Čo METALLICA avizovala to aj splnila a masívne zahltila fanúšikov videoklipmi ku každej skladbe z ich nového albumu „Hardwired…To Self-Destruct“, ktorý vychádza práve dnes. Všetky si ich môžete pozrieť na TOMTO ODKAZE.

Fíni CHILDREN OF BODOM zverejnili špeciálne lyric video ku skladbe „My Bodom (I Am the Only One)“ z ich aktuálnej radovky „I Worship Chaos“. Kapela vyzvala fanúšikov 20. októbra, aby poslali fotky, na ktorých sú so skupinou a budú mať tak šancu objaviť sa v nasledovnom videu.

Symphonic metalová formácia EPICA ponúka nové lyric video ku skladbe „Ascension – Dream State Armageddon“, pochádzajúcej z ich aktuálneho počinu „The Holographic Principle“.

Američania ARMORED SAINT zverejnili ukážku z ich živáku „Carpe Noctum“ v podobe skladby „Aftermath“. Materiál sa nahrával na festivale Wacken Open Air 2015 a na koncerte v nemeckom Aschaffenburgu. Album si je možné predobjednať cez stránku PledgeMusic.com.

Death metalisti CRYPTOPSY sa prezentujú novým obrazovým materiálom k songu „Halothane Glow“ z ich aktuálneho EP-čka „The Book of Suffering Tome 1“.

SUPERJOINT vypustili do sveta nový klip ku piesni „Caught Up in the Gears of the Application„. Tú nájdete na ich rovnomennej novinke, ktorá vyšla 11. novembra.

Kapela FIREWIND oznámila, že 20. januára im prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records vyjde nový štúdiový album s názvom „Immortals“.

firewind-imortalis

FIREWIND – Immortalis

Crossover/thrash metalisti IRON REAGAN zverejnili novú skladbu „A Dying World“ z ich chystanej radovky „Crossover Ministry“. Tá uzrie svetlo sveta 3. februára prostredníctvom Relapse Records.