Death metalové legendy MASSACRE sa vracajú, Anna Murphy nahrala pieseň pre charitatívny projekt

MASSACRE sú späť. Anna Murphy na tribute albume GOODBYE TO GRAVITY. IRON REAGAN a GRAVE DIGGER zverejnili nové skladby. WARBRINGER vydajú nový album. Vyjde reedícia debutu Slovákov DISCONSOLATE.

Aktuálna zostava MASSACRE

Po štúdiovom návrate v roku 2014 oznámila vtedajšia zostava kapely MASSACRE, že končí. Avšak, z Floridy prišla v týchto dňoch správa, že sú späť, tentokrát s pôvodnou dvojicou Rick Rozz (gitara) a Kam Lee (vokály). Zostavu dopĺňajú Michael Grim (basa) a Mike Mazzonetto (bicie). Hlavným cieľom týchto pánov je oživiť pôvodný zvuk, štýl, agresivitu a vášeň, s ktorými dosiahli pred 25 rokmi kultový status.

Anna Murphy (ex-ELUVEITIE) nahrala skladbu „Through it All“ na nahrávku „Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity“. Spomínaný album obsahuje piesne od rumunskej metalcorovej kapely GOODBYE TO GRAVITY, ktoré nahrali rôzne formácie a interpreti. Ide o charitatívny projekt, z ktorého výťažok poputuje rodinám členov kapely a obetiam tragédie z Colectiv Clubu z 30. októbra 2015, kedy pri koncerte kapely GOODBYE TO GRAVITY vznikol požiar z ich pyrotechniky dôsledkom čoho zahynulo 64 ľudí vrátane štyroch členov samotnej kapely. Spomínaný album vyjde 23. decembra u Universal Music.

Crossover/thrash metalisti IRON REAGAN vypustili do sveta nový song „Grim Business“ (vypočuť si ho môžete TU) pochádzajúci z ich nového albumu „Crossover Ministry“. Ten uzrie svetlo sveta 28. januára vďaka Relapse Records.

Nemci GRAVE DIGGER zverejnili lyric video ku novej skladbe „Call for War“ z ich novej radovky „Healed by Metal“, ktorá vyjde 13. januára u Napalm Records.

Thrash metalisti WARBRINGER vydajú 31. marca prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records nový štúdiový album s názvom „Woe to the Vanquished“. Nižšie nájdete video mapujúce nahrávanie albumu.

Reedice debutového alba „Behind the Doors of Perception“ košických věrozvěstů smrti DISCONSOLATE, které v době svého původního vydání bohužel poněkud zapadlo a nedostalo se mu zasloužené pozornosti. Zcela omračující bicí artilerie, vysoce kreativními sólové party a časté střídání temp nabízejí ideální mix esencí, které nemohou fanoušky orientované na extrémní metal nechat chladnými První death metalová nahrávka ve stáji Support Underground vychází 16.12.2016. – Tlačová správa

Debutový album DISCONSOLATE