DARK FUNERAL NAŠLI NOVÉHO SPEVÁKA, ANTHRAX DOKONČILI NOVINKU

DARK FUNERAL konečne našli nového vokalistu. ANTHRAX kompletne dokonččili nový album. ROOT zverejnili podrobnosti a mená hostí, ktorí budú na plánovanej novinke. SOULFLY majú nového ostrieľaného basáka. Ponúkame vám aj rozhovor s Nergalom (BEHEMOTH), ktorý už opäť čelil justícii. CHICKENFOOT vydajú v júli nový singel. HELLYEAH zverejnili ako pokračujú práce na novom albume. Rockeri STAIND zverejnili podrobnosti o novom albume.
Švédski blackáči DARK FUNERAL po 10 mesiacoch hľadania si našli nového vokalistu! Je ním istý Nachtgarm z kapely NEGATOR. Podľa slov Lorda Ahrimana má nový vokalista silný spev a široký rozsah. Počas konkurzu sa prezentoval energiou a správnym duchom. Ahriman a spol. sú presvedčení, že Nachtgarm je tým správnym mužom pre DARK FUNERAL. Aj keď náhradiť Emperora Magusa Caligulu bude naozaj nesmierne ťažké. 

ANTHRAX hlásia hotovo s nahrávaním nového albumu Worship Music, oznámil to na svojom Twitter profile gitarista Scott Ian. Fanúšikovia si teraz musia počkať do 13. septembra, kedy sa tento materiál dostane na pulty obchodov.

Česká legenda ROOT plánuje vydať deviaty album nazvaný Heritage of Satan, ktorý by sa mal dostať do obehu vďaka Agonia Records. Na novinke bude mať Big Boss a spol. viacerých zaujímavých hostí ako Erika Danielssona (WATAIN), Runeho „Blasphemera“ Eriksena (ex – MAYHEM, AVA INFERI, AURA NOIR). Najväčším hosťovským klenotom však bude fontman BEHEMOTHU Adam „Nergal“ Darski. Všetci hostia pripravujú vokály do dvoch skladieb. Iba Blasphemer onohatí svojou severskou gitarou jednu skladbu. Dátum vydania novinky Heritage of Satan zatiaľ kapela nezverejnila.

Ku SOULFLY sa pridal ostrieľaný basák Tony Campos (STATIC X, PRONG, ASESINO, MINISTRY, POSSESSED). Campos nahradil odídeného Bobbyho Burnsa a svoju premiéru si odbije 31. júla na festivale Lokerse v Belgicku.

Frontman BEHEMOTHU Adam „Nergal“ Darski sa opäť vrátil pred súd. Po transplantácii kostnej drene sa tento spevák síce zotavuje, ale súdnemu pojednávaniu sa nevyhol. Dôvodom je niekoľko rokov starý incident, kedy na javisku roztrhal bibliu. Rozhovor s Nergalom po súde nájdete pod dnešnými novinkami.

CHICKENFOOT vydajú v júli nový singel nazvaný Bigfoot, ktorý by sa mal dostať aj do rozhlasov a televízií. Dátum vydania druhého albumu CHICKENFOOT je stanovený na 27. septembra.

Američania HELLYEAH, v ktorých pôsobí aj Vinnie Paul (PANTERA, DAMAGEPLAN) dokončila inštrumentálne časti nových jedenástich skladieb na pripravovaný tretí album. Dátum vydania zatiaľ bezmenného nového albumu momentálne nie je známy.

Americká rocková kapela STAIND oznámila, že dlhoočakávaný nový album bude mať rovnomenný názov ako kapela a vyjde 13. septembra. Novinka bude 7. štúdiovým albumom STAIND a prvým po troch rokoch. Novinku produkoval Johnny K (DISTURBED, SEVENDUST).