Do Ružomberka sa v lete vráti svetová death metalová kultúra

Hoci leto a prázdniny sú ešte ďaleko, komunita SMA už teraz dováža pre slovenských fanúšikov exotickú death metalovú kultúru.

BRUTAL GROOVES GRINDING MOVES

GUTSLIT (Ind)
CARNIVORE DIPROSOPUS (Col)
SPLATTERED (Usa)
STILLBIRTH (Ger)

Pondelok 28.8.2017, Ružomberok – Nové Korzo

V pondelok, 28. augusta 2017 v domovskom hniezde SMA, v Novom Korze v Ružomberku, vystúpia v rámci európskeho BRUTAL GROOVES GRINDING MOVES TOUR 2017 skupiny najtvrdšieho razenia – GUTSLIT (India), CARNIVORE DIPROSOPUS (Columbia), SPLATTERED (USA) a STILLBIRTH (Nemecko).

Klub Nové Korzo v Ružomberku je priaznivcom tvrdej hudby a koncertov dobre známe, no tentokrát prejde malými úpravami. V klube budú odobraté stoly a tak vznikne priestor pre poriadny moshpit. Kapacita fanúšikov pre tento koncert je obmedzená na 150 ľudí a to za účelom vytvorenia vzájomne blízkej a pohodovej atmosféry, ktorá umožní fanúšikom stráviť čas aj so samotnými členmi kapiel.

Preto SMA odporúča zakúpiť si vstupenky v predpredaji už teraz. Cena za koncert je naozaj luxusná, keď v sieti Ticketportal stojí jeden lístok len 6 eur. Organizátor tiež zoberie ohľad na spoje a klub bude otvorený tak, aby návštevníci koncertu mohli v prostredí klubu počkať na ich nočné odchody.

Predpredaj

FB Event

Plagát k podujatiu

Tlačová správa – www.slovakmetalarmy.sk