AVANTASIA ZVEREJNILA LINE-UP NA TOHTOROČNÝ WACKEN

AVANTASIA zverejnila v akej zostave sa predstaví na Wackene. ALMAH prezradili podrobnosti o novom albume. Dolk (KAMPFAR) má v pláne napísať knihu o black metale. Jonathan Davis (KORN) vydá prvý sólový živák. EVILE zverejnili artwork nového albumu. Gitarista Alex Bois už nie je členom PERIPHERY. Američania GOREAPHOBIA sa upísali novému labelu.
AVANTASIA zverejnila line-up, na ktorom sa predstaví na tohtoročnom Wackene. V podstate ide o identickú zostavu, ktorá odohrala aj turné pred koncom roka 2010. AVANTASIA vystúpi na Wackene v tejto zostave: Tobias Sammet, Michael Kiske, Jorn Lande, Bob Catley, Kai Hansen, Amanda Somerville, Sascha Paeth, Oliver Hartmann, Miro Rodenberg, Robert Hunecke a Felix Bohnke.

Brazílčania ALMAH prezradili, že nový album, ktorý vyjde na jeseň prostredníctvom AFM Records sa bude volať Motion. Novinka sa nahrávala v Sao Paule a bude na nej desať skladieb. Pod dnešnými novinkami vám ponúkame aj artwork nového albumu.

Dolk, teda vokalista nórskych KAMPFAR, oznámil, že sa chystá začať písať novú knihu. Kniha bude pojednávať o black metale, presnejšie o dávnych dobách tohto žánru a o Dolkovom vnímaní tých časov. Dolk to zverejnil na svojom osobnom profile. Názov knihy, ani jej názov zatiaľ nie je známy.

Jonathan Davis (KORN) vydá 16. augusta svoj oficiálny sólový živák nazvaný Live At the Union Chapel. Živý materiál je však zatiaľ určený len pre americký trh. Live At the Union Chapel vyjde na dvoch diskoch prostredníctvom eOne Music. Zábery pochádzajú z Davisovho koncertu v Londýne.

Nový artwork zverejnili EVILE, ktorým 26. septembra vydá vydavateľstvo Earache Records nový materiál Five Serpents Teeth.

Američanov PERIPHERY opustil gitarista Alex Bois. Dôvod jeho odchodu kapela nezverejnila, avšak uistila fanúšikov, že všetky plánované koncerty odohrajú. Boisa na nich zastúpi špeciálny hosť.

Philadelphskí deatheri GOREAPHOBIA sa upísali labelu Dark Descent Records a ten im vydá aj novinku Apocalyptic Necromancy, ktorá sa na pulty obchodov dostane 9. augusta. Artwork Apocalyptic Necromancy nájdete pod novinkami.