Game on Tour v Tartarose: Do Bystrice zavítajú kapely z Ruska, USA, Francúzska a Švajčiarska

Turné pod názvom „Game On Tour 2017“ skrýva štvoricu zaujímavých kapiel z rôznych kútov sveta. Táto turné zostava zavíta aj do mesta v srdci Slovenska – Banskej Bystrice. Všetko sa udeje ako ináč v známom Rock klub Tartaros.

GAME ON TOUR 2017

POKERFACE (Rus) – death/thrash metal
SUNLESS SKY (Usa) – heavy/power metal
BENEATH MY SINS (Fra) – symphonic metal
INVISIBLE MIRROR (Sui) – heavy metal

Piatok 31.3.2017, Banská Bystrica – RC Tartaros
Štart: 19:00, vstupné: 8 eur

Headlinerom je ruská death/thrash metalová kapela POKERFACE, podľa ktorej singu „Game on“ je pomenované celé turné. Thrasheri z Ruska s charizmatickou speváčkou na čele majú doposiaľ vydaný jeden full album s názvom „Divide and Rule“ a v našich krajoch sa predstavia po prvý krát.

Po boku Pokerface sa predstaví kapela spoza „veľkej mláky“ SUNLESS SKY hrajúca heavy/power metal. Pod hlavičkou Pure Steel Records vydali zatiaľ jediný album „Firebreather“ a taktiež sa v našich končinách ukážu vôbec po prvý krát. Typická heavy/power metalová nálož v štýle starých HELLOWEEN!

Treťou kapelou večera bude skupina z Francúzska s názvom BENEATH MY SINS, v ktorej spieva taktiež nežnú pohlavie. Symfonický metal, ktorý bude evokovať predovšetkým fanúšíkom NIGHTWISH, EPICA či SIRENIA.

Kvarteto kapiel na marcový večer v Tartaros klube uzatvára skupina zo Švajčiarska, INVISIBLE MIRROR. Heavy metalistom sa na začiatku roka podaril vydať v poradí druhý full album s názvom „On The Edge of Tomorrow“. Ľahko zapamätateľný spev pripomína farbou spev Toma Englunda z EVERGREY a fanúšikom tejto kapely vysoko odporúčané!

FB Event

Plagát k celému turné

Tlačová správa